Nøttekos brente mandler fra Minde sjokolade

Mmmm, dette var en velkommen nyhet! Nøttekos brente mandler fra Minde sjokolade.
Det er kanskje noen av dere som husker innlegget om den originale Nøttekos-posen fra Minde? Det har blitt en av mine favoritter i løpet av det siste året, så dermed ble jeg svært nysgjerrig da jeg fant denne blå posen på Meny på CC Vest.

Nøttekos brente mandler

Og som dere trolig skjønner allerede av innledningen var de veldig gode!

Minde sjokolade

Det smaker ordentlig brente mandler, karamelliserte og knekkaktige. Heldigvis uten noe svidd, brent bismak, (det er nemlig ikke godt – og grensen er hårfin synes jeg) og det er et solid lag med melkesjokolade utenpå. Rikelig med sjokolade faktisk, og smakene passet veldig bra sammen. Fryktet at det kunne bli for søtt, men de ble det ikke. Passe knasende i konsistensen og besøket mitt uttalte at …her blir det gjenkjøp… allerede før jeg hadde spurt om en uttalelse. 🙂

brente mandler i skål

Ha-ha, gjett hvilken skål som ble tom først?

skåler

Noen flere som har testet?
Hva tror du Guro? Noe for deg? 😉

Gjenkjøp: Ja (allerede gjennomført!)

Consuming

Må forresten bare ta med et lite PS på slutten her.
På en handletur nå nylig hadde lillemor med seg «iPhonen» sin, og jeg fikk plutselig beskjed om å vente litt fordi hun skulle ta bilde av noe mat vi ikke hadde smakt… Lurer på hvor hun har det fra? Klarte selvfølgelig å holde meg alvorlig og ventet pent til hun var ferdig. ♥

På handletur

 

8 thoughts on “Nøttekos brente mandler fra Minde sjokolade”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.