Meksikanske kjøttboller fra Toro

Meksikanske kjøttboller fra Toro er en liten ferdigrett som kom nå 1. september. Og i dag har jeg testet den. 😛
Alltid spennende med nyheter som skal forsøke å overleve i mylderet av raske middagsløsninger for travle mennesker.
Meksikanske kjøttboller fra Toro

Her er det altså kjøttboller, fullkornris, bønner og grillet paprika i en meksikansk saus, samlet sammen i en microskål. Retten skal varmes på full guffe i 4 minutter, og boksen piper når den er ferdig 🙂 Alternativt kan den varmes i vannbad eller rett i kjelen.

meksikanske kjøttboller

meksikanske kjøttboller

Jeg likte denne retten. Totalsmaken var definitivt meksikansk. Den var varm, skarp og tydelig uten å være for sterk. Det brant ikke i tannkjøttet, men jeg kjente akkurat passe stikk på tungen og et lett press opp mot nesen. Konsistensen på risblandingen var ganske fyldig, og siden jeg i utgangspunktet er veldig glad i fullkornris, må jeg faktisk si at jeg likte saus-ris-massen bedre enn selve kjøttbollene. De var også helt okay, men smakte mer som ganske ordinære kjøttboller. Siden smaken på sausmassen var så tydelig meksikansk, klarte jeg ikke skille ut om kjøttbollene i seg selv også smakte meksikansk. Egentlig ikke så viktig heller. Totalen var absolutt god og jeg kjente ingen hint av plastmatsmak. Hvis jeg skulle pirket på noe, måtte det være mengden mais kontra mengden bønner. Skulle gjerne hatt en liten neve til med bønner og kuttet litt ned på maisen. Nå skal det sies jeg er veldg glad i disse bønnene, er ikke sikkert alle er enige med meg.

meksikanske kjøttboller (2)

Selv om retten som nevnt ikke var så sterk, fikk jeg etter noen munnfuller lyst på en dæsj formildende rømme til. Mmm, da ble det enda bedre.

toro med rømme

Etter hvert som jeg spiste meg framover i porsjonen, kom jeg på at det hadde vært godt med en mjuk, sammenrullet hvetetortilla ved siden av. Eller kanskje jeg burde hakket opp kjøttbollene i mindre biter og rullet litt av massen inn en tortilla? Sammen med denne formildende rømmen og litt raspet cheddar? Og bitte litt vårløk?
Vel, jeg hadde verken hvetetortilla eller raspet cheddar tilgjengelig, så det for bli neste gang. For her det sannsynlig at det blir en neste gang.

Mmm, hva tror dere der ute? Har dere smakt? Eller lyst til å smake? Er dette en Tororett  som kommer til å vare på ferdigmatmarkedet? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

Edit 19.09:  Folkens , dette er til info et glutenfritt produkt!

tilsendt produkt

4 thoughts on “Meksikanske kjøttboller fra Toro”

    1. Hei på deg Lene -så hyggelig å høre fra deg!
      Ja, den var glutenfri. 😀 Skal jammen legge inn en setning om det i innlegget! Bra du passer på. Håper alt står bra til med dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.