Marc Jacobs Cola Light

Som dere vet er jeg svak for Limited Editions, og måtte derfor bare kjøpe meg ei Marc Jacobs designflaske med Coca Cola Light da jeg var innom Narvesen. Det hjalp jo at jeg hadde et godt tilbud i Narvesen-appen, slik at det bare kostet 10 kr.

Marc Jacobs Cola Light-flaske

Stilig flaske.

Men nå er det store spørsmålet: Drikker man opp brusen, elle samler man på flasken for evig og alltid? Er det et collectors item, eller bare en artig greie her og nå? Har ikke åpnet den enda, men antar et den blir drukket om ikke så alt for lenge. Såå spesiell er den egentlig ikke. Med mindre man er spesielt interessert. Dessuten kan man bruke Narvesen-kupongen flere ganger så jeg. 🙂

Flere som bevisst lar seg «lure» til å kjøpe slike Limited editions? Brusen smaker garantert ordinær Cola Light…

Consuming

4 thoughts on “Marc Jacobs Cola Light”

  1. Forrige gang de hadde en slik limited flaske, klarte de å lure meg og jeg liker ikke Cola Light en gang. Men de lurer meg ikke en gang til, selv ikke til 10 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.