Laksefilet med pesto fra Findus

Kanskje noen husker innlegget jeg skrev om Torsk med pestosmør i februar? Vel, nå har Findus kommet en ny variant i serien Fisk i en Fei -Posen rett i ovnen , og denne gangen har de lansert laks med pesto. Som nevnt på bloggen i tidligere poster, går det mye laks her i huset, så denne måtte så klart testes.

Laks med pesto

Laks med pesto 2 fra Findus

Her ligger altså de frosne laksefiletene klare i hver sin lille stekepose, med frossen pesto oppå. Altså bare å legge posene rett inn i ovnen og steke i 25 min.

 

Frossen laks med pesto

Det begynte ganske fort å lukte pesto i kjøkkenet under stekingen. Lovet bra.

Vente, vente….

Etter steking bare klipper man hull i stekeposen, og seile det lille fiskestykket over på tallerkenen der pastaen venter.

laks med pesto og pasta

Vil betegne denne som god, helt grei, og all right. Fisken var det ingenting å si på, helt ordinær laks som smakte bra. Pestoen ble imidlertid litt mye. Den var også god i seg selv, men mengden var litt voldsom. Det hadde holdt med halvparten til en laksebit på denne størrelsen. Her druknet den liksom litt i alt det grønne. Jeg liker i utgangspunktet pesto veldig godt, men her ble smaken for dominerende. Og da ble det litt sterkt. Jeg blandet det hele litt ut med fløtesausen og brokkolien vi hadde ved siden av, og da ble det mye bedre. Litt fyldigere og mildere. Men husets små middagsspisere var uansett ikke imponerte.

Selv om dette var godt, blir det neppe gjenkjøp. Too much rett og slett, og jeg gikk med denne pestosmaken på innsiden av kinnene resten av kvelden. Veldig irriterende. Har sett på nettsiden til Findus at de også har lansert en variant som heter laks med sweet chili, men den har jeg ikke sett i noe butikk enda. Har lyst til å teste den, så jeg får snuse litt mer rundt. Kanskje mengdene der er litt bedre balansert?

Noen andre som har prøvd denne?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

 

NB! Da jeg skulle godkjenne en kommentar (tror det var fra Betty?) på dette innlegget via wordpress app’en, kom jeg by accident borti feil tast, så den ble slettet permanent i steden for for publistert. Og jeg får dessverre ikke gjenopprettet  kommentarer som slettes via appen. Men takk for forslaget – rakk å lese det før kommentaren forsvant. 🙂 (Og jeg husker faktisk ikke prisen på disse fiskepakkene, men ja, mye mulig de er dyre)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.