Høstslipp

Consuming på handleturJepp, da var det 1. september folkens, og i morgen blir det en fryd å handle. Håper alle de butikkansatte jobber på spreng med utpakking og hylleplassering as we speak.
Sammenlignet med tidligere slipp, synes jeg det har vært minimalt med sniklanseringer denne gangen. Har allikevel noen småting liggende jeg skulle ha fortalt om, ligger bare litt etter skjema sånn smakemessig. Skal sette i gang og spise nå. 😛
Forresten helt supert at så mange av dere nå har begynt å sende meg mailer med tips og bilder av nyheter dere oppdager, og at dere forteller hvordan ting smaker. Tusen millioner takk. Fantastisk å ha noen informanter rundt omkring i landet. (-Og i Sverige!)
Regner med at det er flere som er spente på å handle i morgen?
Noe spesielt dere gleder dere til å teste? Antar at veldig mange har ventet på, og gleder seg til spise Soho igjen.
Skal oppdater så godt jeg kan i ukene som kommer – takk for at dere følger med.

Consuming

8 thoughts on “Høstslipp”

  1. Oppdaget en gledelig og etterlengtet nyhet (?) i bakehyllene på Rema 1000 i går. Der hadde Freia endelig kommet med små sjokoladeknapper, både melkesjokolade og dronningsjokolade, til smelting og å ha i bakst. Det var på tide! Det har vært stort savn for min del, og eg har hamstret hershey’s og nestle tollhouse i utlandet når muligheten har bydd seg. Er ikke så stor fan av å hakke sjokolade 😛

  2. Herregud, herregud, herregud, jeg så nettopp at Nidar skrev på Facebook at de slipper en melkesjokoladeplate med Mokka, HE-RE-GUD! Jeg må løpe til butikken!!

    1. Stemmer det. Har de liggende her – innlegg om den i løpet av de første dagene. 😉 Jeg kjøpte min på Meny by the way.

  3. Fy flate så skuffet jeg er nå! Jeg løp jo i butikken for å få med meg høstslippet i går og de hadde EN ny joggurt, en eneste liten joggurt… Har så forbruker envy på alle de nyhetene du legger ut akkurat nå! Jeg nevnte deg forresten kjapt i et blogg innlegg jeg skrev om akkurat det her nettopp.

    1. Alt et nok ikke på plass rundt omkring enda, prøv Rema, Rimi og ICA. De er ofte tidligere ute enn butikkene i Norgesgruppen. Se også kommentaren fra en leser i innlegget om Smash. Han forklarer litt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.