Dagligvarebloggen

Hackit reminder

Vil bare minne eventuelle nye lesere om denne kjekke dingsen, min kjære Hackit. Genial altså! (Tidligere innlegg her)
hackit lilla

Den er først og fremst ment til å bruke når man bruner kjøttdeig, men jeg bruker den hvis jeg skal smashe mer enn en avokado til guacamole, men mest når jeg lager potetstappe. Pleier forresten alltid å knuse inn en del blomkålbuketter sammen med potetene når jeg lager stappe, litt ekstra sniktilførsel av grønsaker skader vel ikke.

Knusingen går fort og greit, har blitt ganske avhengig av denne. Nesten som en manuell stavmikser. 🙂

hackit i potetmos

hackit i kjele

Kjøpes på Rema 1000. 😛

Consuming

9 Responses to Hackit reminder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.