Gresk Yoghurt med jordbær fra Synnøve Finden

Siden jeg etterlyste gresk yoghurt med jordbærsmak i innlegget om Tine sin variant med skogsbær, måtte jeg selvsagt smake denne her. Helt ekte Gresk Yoghurt jordbær med crispy granola fra Synnøve Finden. Selv sier produsenten at den selvsagt er laget i Hellas. Jaja, hvis de sier det så… Og selvfølgelig inneholder den lite fett og er rik på proteiner.
Her er den:

Gresk yoghurt med jordbær

Liker boksene til Synnøve. De har samme utforming som go’morgen fra Tine hadde da de kom. Ha – da gikk jeg på ungdomskolen.
Innholdet i topplokket er crispy granola, de vil si müsli som er ristet for ekstra sprøhet.

Synnøve gresk yoghurt

Må gi et minus med en gang for at skjeposen lå og fløt løst inne i müslien. Kanskje en smule uhygienisk å måtte grave den fram? Det hadde vært mye bedre om den var festet forsiktig på folien som danner lokket.

Flytende skje

Selve yoghurten var lite innbydende. Den var fyldig slik gresk yoghurt skal være, men klumpete i konsistensen. Ikke glatt og delikat slik jeg hadde sett for meg. Men den smakte godt. Passe søt og tydelig jordbærsmak. Faktisk var det müslien som sto for det søteste smaksinnslaget, den var faktisk litt for søt synes jeg. Liker bedre Tine sin kornblanding. Kombinasjonen her var okay, men er likevel litt skeptisk til gjenkjøp. Jeg liker rett og slett Tine sin variant bedre, selv om Synnøve vinner beger-konkurransen. Krysser fingrene for at Tine kommer med en jordbærvariant i februar jeg. 😀

med müsli

Synnøve gresk yoghurt

Hva foretrekker dere da? Tine eller Synøve? Eller Q?

Gjenkjøp: Njaa …tja…

Consuming

6 thoughts on “Gresk Yoghurt med jordbær fra Synnøve Finden”

  1. På gresk yoghurt: synnøve. Pga, størrelse og konsistens. Tine er best på yoghurt generellt, men er litt lei av alt sukkeret i tines produkter.
    Men myslien til tine er bedre.

    prøv Lindahls gresk yoghurt med firstprice crunchy müsli. Digg 😉

  2. Glemte også å si: har spist gresk yoghurt i Hellas og den er litt klumpete faktisk. Skal ikke være helt glatt. Men det er smak og behag hva man liker. Og en ting til jeg har merket, er at yoghurten her i Norge, er tynnere enn ekte gresk. Sikkert pga norske ganer og vaner.

  3. Synnøve sin, uten tvil!
    Fordi den er best, og ekte, og fordi jeg ikke kjøper Tineprodukter hvis det finnes et alternativ 😉 …Ja jeg er sær….

  4. Kan kanskje være et poeng at denne fra synnøve finden koster 26kr mens tine sin greske koster 13,50kr (priser fra bunnpris). Det er nesten dobbel pris! Da bør den være dobbelt så god også, – minst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.