Genial boks fra Grilstad

Det har jo allerede vært litt skriverier om denne originale salamiboksen fra Grilstad. Og for en nyhet! Hvorfor har ingen tenk på å en slik utforming tidligere? Moro at det fremdeles finnes ting som ikke er oppfunnet. – Så jeg kan holde liv i bloggen!

grillstad med lokket

Vi har vel alle til stadighet noen litt slappe lefser av noen halvåpne kjøttpåleggspakker liggende i kjøleskapet. Og antagelig er det flere enn meg som har et utall TupperWarebokser eller tilsvarende stående i skapet, der intensjonen i kjøpsøyeblikket var å alltid flytte kjøttpålegget elegant over umiddelbart etter åpning, men gidder vi? Neida.

Så gratulerer til Grilstads Petter Smart for denne brilliante ideen. Nå er det trolig ikke lenge før de andre produsentene følger etter (eller på godt norsk; hermer).
Skal vi gjette på noe allerede i februar folkens?
Og hvem hermer først? 😛

Consuming

6 thoughts on “Genial boks fra Grilstad”

  1. Absolutt en smart idè, og den virket i praksis og. Testet og likt i Bakkely:) Salamien hos oss kom seg aldri i bokser, men den kom av og til ut av pakken sin uten at den skulle det! Så ja takk til denne nyheten:) Og ha en herlig lørdag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.