Fruit Shoot fra Robinsons

Tenkte bare å legge en liten post om disse flaskene med leskedrikk. Fruit Shoot fra Robinsons.
De er ikke nye (jeg vet det!) , og egentlig minner de meg veldig om «drikke fra utlandet», 🙂  men siden de nå finnes på Meny (og flere andre steder også), tenkte jeg at vi må måtte ta oss en smak.

Ilbilde tatt i butikken ;-)
Ilbilde tatt i butikken, fremdeles like flaut 😉

For det første likte jeg størrelsen på flasken som inneholder 275 ml. Og ikke minst at det faktisk er flaske. Mye bedre enn slike små juicekartonger med sugerør, de er ofte så upraktiske. Barna klemmer på dem, og det blir søl sprutet opp fra sugerørhullet og man må helst drikke opp alt. Ikke veldig smart på tur. Sånn sett var disse mye mer praktiske. Smart drikketut som kan løftes og trykkes ned igjen, som det ikke renner av.

fruit shoot

Det smaker som mild, snill og rund appelsinsaft. Barnevennlig i smaken. Ingen bismak. Ikke noe bobler, det er jo ofte «for sterkt i halsen» for yngre ganer. De små her i huset mente det «smakte som saftis, bare at den var smeltet». Og etterpå kom den mer snusfornuftige kommentaren om at det var en «kjent» smak og at vi måtte nok kjøpe den der mer…
Etter å ha forhørt meg med o store orakel Google, fant jeg ut at «Robinsons Fruit Shoot contains only natural flavours and colours», greit å vite. 🙂
Her er drikketuten:

praktisk drikketut

Og slik ser den ut i glass:

Fruit shoot

Og slapp av folkens, jeg vet at den inneholder sukker, men la oss ikke bli helt fanatiske. Stort sett drikkes det vann her i huset, så innimellom på en varm dag eller ved en spesiell anledning kan man da like gjerne nyte ei sånn lita flaske saft istedenfor f.eks en saftis? Eller hur? Det er lov å kose seg litt. Lurer litt på hvorfor det alltid er sånn at man skriker opp hvis enkelte typer drikke inneholder sukker, mens man stapper i seg andre typer produkter med sukker i uten å rynke et bryn? Ah, sånn orker ikke jeg tenke og denne likte vi. 😛

Er det flere som liker?

Gjenkjøp: Jada

Consuming

6 thoughts on “Fruit Shoot fra Robinsons”

    1. En gang i mellom tror jeg ikke denne er verre enn andre leskedrikker på flaske. Og som jeg skrev i innlegget, like gjerne en sånn som en saftis. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.