Doc Urter & Lakris fra Nidar

Dere leste muligens innlegget mitt om Doc Urter & Honning, og nå har jeg smakt den andre varianten som ble lansert 1. september, Doc Urter & Lakris. Selvfølgelig fra Nidar den også.

Slik ser den ut:

Doc Urter &Lakris

Samme dårlige papiraktige pose. Jeg hadde gladelig betalt ei krone ekstra for en liten eske, eller en sjarmerende pose med zip lock løsning. Dream on, tenker sikkert produktansvarlig hos Nidar. Greit nok, jeg bare nevner det. En liten hendig eske… Som f.eks den gode varianten med Solbær har.

Doc urter og lakris fra Nidar

Det var veldig rart med en lakrispastill som var så lys i fargen. Altså ikke svart. Det skurret brutalt i hjernen min. Dere vet det der når den visuelle forventningen ikke stemmer overens med smaksopplevelsen. I det hele tatt. En så lys pastill skal i mitt hode smake noe annet enn lakris, noe snilt og mildt og kanskje litt søtlig?
Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg forestilte meg at den var svart, det er jo bilde av gule pastiller utenpå emballasjen. Men posen er jo svart…
Uansett, denne var veldig god. 🙂 Den smakte litt som den svarte, originale Doc’en, men man kjenner urteinnslaget som en bismak. Friskheten fra originalen synes jeg dessverre mangler, og den er heller ikke like stek. Ikke at den er så sterk altså, men dette er en litt annen type lakrissmak.

Doc urter og lakris fra Nidar 2
Urteekstrakt og aromaer står det på posen, men det er ikke spesifisert hvilke urter. Kan det være kjemisk fremstilt dill? Eller er det noe jeg innbiller meg? I tillegg til å smake godt skal denne pastillen lindre diverse plager. Jeg har verken sår hals, hoste eller tett nese, så jeg aner ikke om den virkelig kurerer dette, men flott at den angivelig har denne tilleggseffekten.

Jeg kommer nok til å spise opp disse i løpet av noen dager, kanskje bare en hvis jeg deler mye med de på jobben, men det blir ikke gjenkjøp tror jeg.
Den trigget ikke jeg-bruker-gjerne-noen-slanter-på-gjenkjøp-genet mitt. 😮 Type pose virker faktisk inn her.

Hva med dere? Har dere kjøpt?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

4 thoughts on “Doc Urter & Lakris fra Nidar”

  1. Pastiller med kjemisk fremstilt dill-smak! Fantastisk:) Har ikke smakt, men tror nesten jeg må, tross kjip pose. En eska er bare så mye koseligere, selv om noen av dem åpner seg i vesken og lar innholdet trille ut… Hva med en koselig eske med zip-lock?? kan det la seg gjøre?? 🙂 Ha en fiin helg.

    1. Ja du spiser jo mye drops uansett, gjør du ikke? 🙂 Så da liker du antagelig disse – til tross for emballasjen. God helg! 🙂

  2. Usikker på hva jeg synes om dropsene, har de liggende i skuffen. Men den type pose ser jeg ikke helt problemet med? Åpner de i et hjørne, og bretter to brett for å lukke dem, holder seg helt fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.