Doc Urter & Honning fra Nidar

Med en anelse triumf i blikket, tryllet glade Kari på jobben i dag fram en nyhet som jeg ikke hadde smakt.
Nemlig nok en Doc, og nå er smaken Urter & Honning fra Nidar.
Har sett bilder, men altså ikke observert den i noe butikk enda.

doc

Måtte selvfølgelig knipse et bilde av emballasje + enhet, samt smake et eksemplar. 🙂

doc pastill i friluft

Denne var god. Smaker egentlig slik man forventer at Doc skal smake, den var dus og mild. Jeg liker ikke så godt honningsmak, men her var den ikke plagsomt fremtredende. Heller som et vagt element i bakgrunnen.  Urtene var heler ikke spesielt fremtredende, men kombinasjonen av de to smakene var fin.

Fin størrelse på Doc. Jeg iker ikke for store, kompakte pastiller. Denne lå behagelig i munnen. Sukkerfri er den også.
Eneste negative her var posen. Hva er greia med at så mange pastiller nå kommer i disse litt slappe papiraktige posene? Simpel emballasje drar alltid helhetsinntrykket til et produkt litt ned. Slike poser havner ofte nederst i veska mi, de blir fillete og  blander seg med annet bunnslam og veskebøss. Nei, liker mye bedre eskene eller plastposene Doc bruker på de andre variantene sine. Men gjenkjøp, eller første kjøp for min del, ja det tror jeg gjerne det blir.

Gjenkjøp: Ja

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.