Cookie jar

Okay, kanskje heller vanlig blikkboks, eller til nød kakeboks er en riktigere betegnelse. Men boksen er fin!

Melkesjokoladekjeks i boks

Fikk ikke tak i da de var i salg forrige gang, var derfor ikke vond å overtale da lille snupp så gjerne ville vi skulle kjøpe med en sånn hjem i forrige uke. Kjeksen er jo langt fra ny. Ikke er den spesielt god heller synes jeg, smaker som dårlige lyse julekaker med litt for mye smør. Serinakaker kanskje? Har forresten skrevet om kjeksene før, da de kom, kan leses her. Men greit at det fulgte med to pakker, ellers hadde (reklame-)boksen vært litt vel dyr.

Kjeksboks

kjeks

freiakjeks

Av alle smakene må jeg si jeg synes den med dronningsjokolade er den beste. Passer bedre med mørk sjokolade, så blir det ikke så søtt. Men boksen er uansett fin. Har lyst på en i grønt (Dronningsjokolade) og en i blått (Firkløver) også. Og kanskje en rød (Daim)? men tror ikke det finnes for salg.  

Flere som har sikret seg en slik boks?

Consuming

4 thoughts on “Cookie jar”

  1. Nei jeg synes heller ikke disse kjeksene er spesielt gode! 🙁 De er for luftige, med en søt men anonym smak. Det finnes flust av andre cookies som er bedre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.