Butterkist Microwave Popcorn Box

For et artig produkt! I helgen teste Ida og jeg denne Salted Microwave Popcorn Box fra Butterkist.

Butterkist i boks

Butterkist har altså en micropocornvariant som kommer i pappboks, akkurat som de man kan kjøpe på kino.

butterkist før og etter

Det er like enkelt og raskt å poppe som annet micropopcorn.
Man fjerner først plasten og drar boksen forsiktig oppover. For å løfte den litt. Videre trekker man i de små flikene der det står Pull. Veldig intuitivt folkens. 😉 Så er det bare å skru på micro’n and wait for the magic to happen. Pop, pop, pop, ferdig.

Butterkist popcorn

Selv om det er luftegitter på begge sider, var det kun ett lite maiscorn som hadde forvillet seg ut av boksen i løpet av forvandlingstiden. Resten holdt seg lydig på innsiden og ble perfekt poppet. Mmm, det er noe med lukten av nylaget popcorn.

Selvfølgelig er det ganske varmt med en gang, så man må være forsiktig når man åpner. Fjern det lille beskyttelsespapiret og herligheten åpenbarer seg.

Ouch, vi var nok litt klønete med en gang, for vi forsto ikke umiddelbart at man skulle rive av pappbitene på sidene av boksen, de som dannet lokket. Altså etter at produktet var klart til spising. -Skjønte det heldigvis etter hvert, men ser at jeg ikke har tatt bilde av det. Argh. Ok, dere skjønner tegninga, sant? Da ble det i hvertfall en riktig så fin kinoboks med popcorn.

Butterkist salt popcorn

Det smakte godt. Ikke for salt, og konsistensen var lett og fin. Det var ikke tungt eller for fett slik mange andre popcornvarianter kan være. Vi fikk ikke glinsende fingertupper. Må derimot gi et lite minus for palmeoljen. Syntes egentlig ikke smaken skilte seg nevneverdig fra andre produsenters popcorn isolert sett, men boksen ruler definitivt. Man får kinofølelsen. Eller feelingen som vi velger å kalle det, ikke sant Ida? Og det var veldig okay å slippe den greasy posen som vanligvis omgir micropopkorn. Den blir så ekkel på innsiden så fort temperaturen begynner å synke. Enige?
Og er man smart, og kjøper en boks pr pers, kan man sitte med sin egen i fanget, lene seg tilbake i sofaen og nyte filmen -eller i vårt tilfelle «Skal vi danse». Ja, vi er i 30-åra og av de som setter pris på slik familieunderholdning på TV… 😉

Butterkist Lime Nordic

Denne magiske boksen selges nå hos Ultra og i store Meny-butikker.
Jeg har vært så heldig å få den overrakt fra Lime Nordic. Takker og bukker!

Og dere – dette er glutenfritt. 😀

Artig? Noen andre som har prøvd?

Gjenkjøp: Gjerne

Consuming

10 thoughts on “Butterkist Microwave Popcorn Box”

  1. Stilig! Jeg er ikke spesielt glad i popcorn (altså, får jeg først ei skål i fanget spiser jeg jo, men det er ikke noe jeg pleier å få akutt lyst på), men skulle jeg kjøpt hadde jeg lett gått for denne!

  2. Ja det var en god feeling. Og så var det ingen brente korn som ikke hadde poppa, sånn det kan bli på den gammaldagse måten i kjele.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.