Butikkrunde

Har sneket meg litt rundt med mobilen i dag, og fått tatt bilde av noen av nyhetene. Var ikke alt det passet å ta bilde av, så da måtte jeg tusle slukøret forbi. 😉
Mye jeg gleder meg til å teste her, men fortsatt en del jeg venter på at skal komme på plass i hyllene. Har ikke sett Grilstad-salamien som var avbildet i VG i går, den kommer vel i løpet av uken.  Den pakningen virket genial!
Vel, her er i hvertfall noe av det jeg har funnet så langt, med små kommentarer under hvert bilde.

ekstra lett rømme fra Tine
Ekstra lett rømme fra Tine

 

Mormor og de 8 ungene muffins fra Toro
Mormor og de 8 ungene muffins fra Toro. Den skal vi prøve! 😛

 

Smør i mindre pakning
Smør i mindre pakning til baking eller små husholdninger.

 

Presset juice fra Tine/Sunniva. Lekker karaffel til å sette på lunsjbordet.
Presset juice fra Tine/Sunniva. Lekker karaffel til å sette på lunsjbordet.
Sjokoladekake i ny eske regal langpanne
Ikke nytt produkt, men nytt design på esken. Glutenfri fremdeles.
Safari med god gammel oppskrift
Hurra! Den gamle, gode Safari-oppskriften er tilbake!! 🙂 ( Og bortsett fra at originaloppskriften er tilbake er ikke dette et nytt produkt. Det VET jeg, så dere trenger ikke legge igjen 15 kommentarer om det.)
Nøttekos fra Minde brente mandler
Nøttekos brente mandler. Denne har jeg kjøpt! 😀
Mørk sjokoladepudding
Lekker, delikat mørk sjokoladepudding, for de som liker det.
Meierismør fra Synnøve
Meierismør med Maldon salt fra Synnøve. Har ikke sett den før, er den ny?
image
Mamma, kan vi kjøpe en sånn fin boks? ♥
Gresk yogurt fra Q
Nye greske yoghurter fra Synnøve. Må testes!

Dessuten har jeg akkurat smakt den nye Mokka & Melkesjokolade fra Nidar, innlegg kommer etterpå. 😛

Noen som har funnet noen spennende i dag da?

Consuming

10 thoughts on “Butikkrunde”

 1. Her var det mye spennende nyheter…Må en tur innom butikken selv tror jeg,å snoke litt. Prøvde forresten en av de nye toastene til hatting i dag,med ost og skinke, smakte godt 🙂

 2. Hei, flott rapport fra hyllene ! 🙂 Her var det ikke så mye av det jeg bruker, men mørk sjokoladepudding hilses velkommen. Sikkert knallgod med fløtemelk!!

  Smør bruker jeg, men så ikke noe nytt her. Smør på 250 gram uten salt er da helt vanlig? Og Synnøve Finden (SF) har hatt dette smøret med maldon en stund – har ikke prøvd det, men mener det skårte dårlig i test.

  Har du testet «gresk youghurt» fra SFuten müsli tidligere? Jeg prøvde en pakke i sommer og ble sjokkerende skuffet – gresk youghurt skal jo være tykk og ikke minst fet, men SFs var svært mager og gjort tjukk ved hjelp av kunstige stoffer. Helt håpløs, dessverre.

  Ellers var det ikke noe nytt hos min lokale Meny, så jeg må stole på denne siden, som vanlig!

  1. Smørpakkene på 125 gram er nye nå.
   Nei, har ikke smakt de yoghurtene, pleier å holde meg til Tine der egentlig. Men har en i kjøleskapet som skal smakes ganske snart.
   Det kommer sikkert mer nytt på Meny i løpet av uka når de får varelevering. Har sett at det varierer veldig her i området også. Fant mye på CCVest før helga, mens det foreløpig er mye mindre på de i Sandvikaområdet. Rema og Rimi/Ica er alltid raskere med å få på plass det nye. Coop handler jeg aldri på. Lykke til i jakten! 🙂

 3. Har du sett den nye Kick med sea salt? Spent, men tviler på den er god jeg altså. Fant den i kundeavisa til Coop Mega denne uken. Som lakriselsker må den prøves.

 4. Åh, har Sætre tatt til vettet og gått tilbake til den gamle Safari-oppskriften? Lykke! Takk for tips, dette hadde jeg ikke fått med meg. 🙂

 5. Det var altså ikke bare jeg som sluttet å kjøpe Safari da de kom med «ny og bedre» oppskrift?

  Godt å høre at de har tatt til vettet…

  1. Nei, det var flere av oss! Snakket med Kims-selgeren på jobb (Sætre og Kims er jo begge eid av Orkla), og det hadde vært temmelig stor pågang fra folk for å få den gamle smaken tilbake. Godt de ansvarlige tok til vettet! Nå er jeg på hyttetur med familien og gleder meg til fjelltur med ordentlig Safari i sekken! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.