Butikkrunde II

Da har jeg vært på en liten handlerunde til, og sett og tatt bilde av flere nyheter. Takk for gode tips folkens! Ser at det er mange av nyhetene jeg bare har passert uten å ta bilde, søørn altså, ja ja. Det er ikke alltid det passer å dra fram telefonen inne i butikken.
Og sorry, en del av bildene er ganske dårlige. I tillegg til at jeg skynder meg som om jeg skulle hatt fandens oldemor i hælene når jeg knipser bilder, er telefonen min i ferd med å bli senil.

Freia klassikere. Her har en liten make over funnet sted for å passe inn med de andre «vennene«. Kommer ikke til å kjøpe posen.

freia venner 3

 

Disse bollene vil jeg bake en dag. Liker ikke «helsevafler» spesielt godt, kanskje «helseboller» er bedre?

havra boller1

 

Mills’ leverposteier har også fått ny boks, samme gode smak.

Mills i ny boks

 

Innlegg om Småknas fra Minde sjokolade kommer om ikke så lenge 😉

Småknas fra Mide

 

Jeg liker smaken av Provence, så dette pålegget må testes. Men så utrolig teite de nye TV-reklamene til Prior er. Der alle driver og sier unnskyld hele tiden. Idiotisk vinkling! Enige?

Kalkunfilet

 

Smelt lys og mørk. Skjønner det må bli mye baking framover.

Smelt lys og mørk

 

Et helt frokostblandingsprogram fra United Bakeries. Tja, selv med Therese Johaug som frontfigur tviler jeg på at alle disse variantene lever særlig lenge.

Voldsomt, selv med hjelp fra Johaug

 

Niks, liker fortsatt ikke sjokoladepudding, så denne kjøper jeg ikke.

Melkesjokoladepudding

 

Grov hermetisk leverpostei fra Stabburet. Håper virkelig ikke den grove ferske variantene deres forsvinner for det. Det er nemlig favoritten her nå om dagen! (Som dere kanskje husker går det enorme mengder leverpostei her i huset, og hvilken type som er favoritt endrer seg stadig. Denne kommer det snart innlegg om, den står foreløpig uåpnet i kjøleskapet mitt)

stabburet grovere

 

Porsjonspakninger med gele fra Freia. 3 stk med mangosmak…

Gele i porsjonsbeger Mango

…og 3 stk med bringebærsmak. Trur ikke jeg kjøper disse.

Gele i porsjonsbeger

 

Jeg er litt vaskefanatiker, så denne har jeg kjøpt. Har omtrent hele sortimentet til Lilleborg i skapet. Det er ikke tull.
Noe av det ekleste jeg vet er å komme hjem til folk som har skitne bad. Med belegg. For ikke å snakke om skitten do. Og det er ikke vanskelig å se om det er en stund siden sist doen ble skrubbet. Usj. Forbausende mange som slurver med renhold på badet.

Klorin

 

Tja, må vel forsøke disse en dag også da…

Sjokolinser Idun

 

Gilde har visst også oppgradert emballasjen sin litt. Til duse ruter i bakgrunnen. Synes egentlig denne looken var litt traust. Litt fargeløs og kjedelig. Synes ikke Gilde er så flinke til å friste meg som forbruker egentlig. Flaks for dem at de har noen klassiske, udødelige produkter vi bare MÅ ha her i huset. Og de blir ikke valgt på bakgrunn av emballasjen, det er helt sikkert. Det er smaken som gjelder.

Gilde med make over

 

Innlegg om noe av dette kommer snart. 😀

Consuming

11 thoughts on “Butikkrunde II”

 1. Hei!
  Som du sikkert har skjønt av både kommentarene og bloggen min så er jeg også en ivrig forbruker som hopper glad og spent til butikken hver gang det er nyheter det er snakk om!
  Jeg er så enig i at de nye reklamene fra Prior er teite! Unnskyld ditt og unnskyld datt… hva er poenget? Så den i Tara Mat også, den faller liksom ikke helt i smak hos meg desverre… btw, de nye geleboksene er 2pakninger, ikke 3 🙂

 2. Melskesjokoladepuddingene er ikke nye i det hele tatt, de solgte nærbutikken min ut i sommer fordi de skulle ha dem ut av sortimentet. Ikke var de noe gode heller …! 🙂

  1. Freia sin melkesjokoladepudding er ikke ny, smak den og likte den faktisk!! Ikke glad i den vanlige sjokoladepuddingen. Så mulig jegfår smake denne fra Tine også.

   1. I know, har fått noen kommentarer og mailer om det. Jeg vet visst ikke bedre, jeg liker som nevnt ikke sjokoladepudding… 🙂

 3. Bare Crunch (den røde) er utrolig god! Crusli uten rosiner eller annet tull. Perfekt! 🙂 Definitivt gjenkjøp. Stiv pris på toppingene.

  Kan heller ikke se forsvaret av prisen på Provence Kalkun-pålegget. For en pris! Måtte smake og den var veldig god! Kanskje den beste varianten med krydder. Klarer ikke skjønne at det skal koste 10-15 kr påleggspakka å tilsette noe krydder.

 4. Ser at Freia annonserer på nettet med Venner, kliker man på annonsen kommer man til Freia, men siden er ikke oppdatert, så «Klassikere» vises ikke når man søker mer informasjon. Latterlig dårlig!

  350 kg kilo for kalkun, som selges til 30 kr kg ved juletider – nei, av prinsipp handler jeg ikke slikt. Greit nok at det ikke er samme produkt, men råvaren koster altså bare 1/10!.

  Ellers testet jeg noe godt i går: Fjorlands byggrynslunsj med bringebær. Meget godt!

  1. Veldig mange som har mailet meg og skrytt av den byggrynslunsjen, så må nok smake på den.
   Enig, uprofft å ikke oppdatere nettsidene i forkant av en kampanje!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.