Xtreme Energy fra Läkerol

Trenger vi enda flere pastillvarianter? (Leses med en litt oppgitt mine) Ja tydeligvis. Og nylig kom jeg over disse posene på Deli de Luca: Xtreme Energy fra Läkerol

extreme energy fra lakerol

Oi oi oi, det var da et hardtslående navn. Jaja, det er lov å prøve seg. Alltid bra med selvtillit ! Dette er altså noen friskuser av noen pastiller med xylitol og koffein. De er sukkerfrie og søtet med trendplanten stevia.

I tilfelle noen har dårlig tid, kan jeg oppsummere inntrykket her. Jeg likte ikke smakene spesielt godt. Syntes ikke jeg fikk energi av ekstrem karakter og egentlig var hver enhet for stor.
Kjenner på meg at dette blir et knusende, negativt innlegg. 😮

lakerol extreme

Den røde smakte litt fruktig på en ganske sterk måte. Kan i begynnelsen minne en anelse om den røde boksen med Smint, hvis noen husker den? Så i noen små sekunder lovet det bra. Men ganske fort kjenner man bare den sterke xylitolaktige smaken, og når pastillen var ferdig oppspist hadde jeg en besk, vond, nesten kvalmende ettersmak i munnen. Usj da. 🙁
Lot noen kolleger av meg prøvesmake på jobben i dag, og en av dem likte faktisk denne. Han mente den ble enda bedre hvis man tygde den. Tja, smak og behag det. Jeg ville i alle fall ikke ha flere enn den ene.

lakerol extreme grønn

Den grønne var heldigvis hakket bedre, men veldig så anonym da gitt.
Den smakte som en ordinær, ganske sterk mintpastill. At noen gidder lansere enda en slik? Finnes jo 13 på dusinet allerede. Den minnet egentlig om Polo mint, eller en for stor Fishermans friend. Helt grei, men eksepsjonell? Nope.

Som jeg har skrevet tidligere liker jeg ikke så godt pastiller i slike poser. De blir så fort ekle i bunnen av vesken, sammen med annet støv og rusk og rask. Er derav negativ til emballasjen også. Synes heller ikke designet er spesielt fint. Svarte poser er ikke særlig innbydende. Skjønner at de forsøker å fremstå som tøffe, barske og harde, men det frister ikke til gjenkjøp. Det så litt for slemt og bøllete ut. Ufeminint. Kanskje det er guttepastiller?

Hva synes dere da?
Er det rom for enda flere pastillvarianter? Skal andre finne seg i å vike fordi disse krever hylleplassen? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming

9 thoughts on “Xtreme Energy fra Läkerol”

  1. Pølsevarianter generelt, som har ligget for lenge åpne i kjøleskapet og blitt sure er en uting
    men hvorfor ikke ha dem i en plastpose da holder dem seg lengre

    1. Selvfølgelig må de oppbevares i en pose, boks ell lign, det tror jeg de aller fleste gjør, men uansett når en pakke først er åpnet så tar det ikke lang tid før en uggen smak melder seg… Isj

  2. NEI, vi trenger strengt tatt ikke flere pastillvarianter, spesielt ikke enda flere med lakris-smak. Synes 90% av alle pastiller har salt/søt/sur lakrissmak. Men fint at den er søtet med stevia i stede for aspartam!

  3. Tenkte jeg bare måtte kommentere. Jeg elsker sukkerfrie pastiller og tenker alltid the more the merrier. Men selvfølgelig, 5 stk m samme mintsmak el.l. trenger man jo ikke. Også er det dumt hvis det er så mange på markedet som ligner slik at noen hele tiden forsvinner, det kan jo være din favoritt som plutselig må gå.
    Men det jeg egentlig skulle si, disse er jo annerledes, ganske mye og: de inneholder KOFFEIN. Det er vel hele poenget med de. Desverre kan nok det være den dårlige smaken som kommer frem.. de er ikke blitt kjempeflinke med dette enda.. Genialt når man ikke når kaffen men trenger den.

  4. Personelig synes jeg disse funker svært godt! Tar bestandig noen av de der om morningen, de gir masse energi å får vekk søvnigheten. Nye pastill-produkter er jo kjempegøy! Morsomt med en ny smak, lakris er også den beste smaken som finnes. Så JA! vi trenger MANGE flere!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.