Dagligvarebloggen

The Flying Culinary Circus-produktene

Absolutt ikke noen nyhet lenger, men tenkte jeg ville høre om det er flere enn meg som har latt seg begeistre  av The Flying Culinary Circus-produktene i sommer?

Dere har helt sikkert sett rekker og rader av dressinger, sauser etc. på Meny. Fantastisk! Og artige stavemåter.

The flying culinary circus-produkter

Beklager dårlig bilde, var litt rask på Meny. Blir fortsatt litt brydd når jeg tar bilder inne i butikker.

 

The flying culinary circus-produkter 2

Mine favoritter har ikke overraskende vært Tzatzikien og Aiolien.

Aioli

Det er en Menybutikk like ved jobben min , så det har blitt noen turer dit i sommer for å kjøpe inn aioli og focaccia. Mmmm, digg. Dessuten har noen Meny-butikker (ikke alle!), hatt noen veldig gode foccaciaer også. En rektulangulær variant, hvor fire deler liksom er skissert. Mmmm. (Sorry, har ikke husket å ta noe bilde av akkurat det.) Og de gangene jeg ikke har fått tak i den, har jeg endt opp med det gode olivenbrødet de har. Og neida, slapp av folkens, dette er ikke noe sponset innlegg, bare synes Meny har hatt noen gode produkter i sommer. 😛

Aioli og olivenbrød

Håper ikke alle produktene forsvinner nå som sommeren er over, men frykter vel at det bare en årstidskampanje.

Flere som har fått seg noen favoritter i denne serien? 😛

Noen som har smakt den som heter «Grisegod Knaskepotet i Aioli»? Må prøve den tror jeg.

Consuming

12 Responses to The Flying Culinary Circus-produktene

 • Disse har jeg ikke sett! Må ta meg en tur på Meny skjønner jeg.. Ser bra ut! 🙂

 • Hei. Takk for bra blogg 🙂 Spurte etter «Grisegod Knaskepotet i Aioli» hos Meny Østfoldhallen, der fikk jeg beskjed om at den hadde gått ut, solgte visst for dårlig. Veldig dumt, den høres jo veldig god ut…

 • Jeg synes også den aiolien er kjempegod!
  Gleder meg til septemberslippet av nye varer nå, alltid spennende synes jeg – og spesielt når denne bloggen finnes 😉

  • 🙂 Så hyggelig. Ja nå nærmer det seg heldigvis nytt slipp. Er spesielt spent på den nye Smashen med pepper….

 • Ja,dette er noe vi har spist mye av i sommer til grillmat og salater.
  Kjempe mye godt 🙂 Bærnes sausen har vi brukt kald på grillmat og i baktpotet. Portvin/bringebær og chili mania har vi hatt på salater..nam-nam…

 • Ååhh, er det altså de som har Barbieku-saus eller -dressing? 😛 Jeg vet jeg har sett dem men ikke tenkt over at det er Flying Culinary Circus!

 • Herlige produkter!
  Knaskepotetene er kjempegode, og kan også lages selv hvis du ikke finner i butikk. Kok poteter, avkjøl og del i biter. Bland med FCC AIoli, og vips har du kjempegodt tilbehør til grillmat og tapas 🙂

  Favoritten er bærnes med chilli. Mye smak, men veldig god smak 😀

  • Godt tips. Kanskje jeg skal forsøke å lage selv i helgen? Har i hvertfall kjøpt utallige bokser aioli i sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.