The Flying Culinary Circus-produktene

Absolutt ikke noen nyhet lenger, men tenkte jeg ville høre om det er flere enn meg som har latt seg begeistre  av The Flying Culinary Circus-produktene i sommer?

Dere har helt sikkert sett rekker og rader av dressinger, sauser etc. på Meny. Fantastisk! Og artige stavemåter.

The flying culinary circus-produkter
Beklager dårlig bilde, var litt rask på Meny. Blir fortsatt litt brydd når jeg tar bilder inne i butikker.

 

The flying culinary circus-produkter 2

Mine favoritter har ikke overraskende vært Tzatzikien og Aiolien.

Aioli

Det er en Menybutikk like ved jobben min , så det har blitt noen turer dit i sommer for å kjøpe inn aioli og focaccia. Mmmm, digg. Dessuten har noen Meny-butikker (ikke alle!), hatt noen veldig gode foccaciaer også. En rektulangulær variant, hvor fire deler liksom er skissert. Mmmm. (Sorry, har ikke husket å ta noe bilde av akkurat det.) Og de gangene jeg ikke har fått tak i den, har jeg endt opp med det gode olivenbrødet de har. Og neida, slapp av folkens, dette er ikke noe sponset innlegg, bare synes Meny har hatt noen gode produkter i sommer. 😛

Aioli og olivenbrød

Håper ikke alle produktene forsvinner nå som sommeren er over, men frykter vel at det bare en årstidskampanje.

Flere som har fått seg noen favoritter i denne serien? 😛

Noen som har smakt den som heter «Grisegod Knaskepotet i Aioli»? Må prøve den tror jeg.

Consuming

12 thoughts on “The Flying Culinary Circus-produktene”

 1. Hei. Takk for bra blogg 🙂 Spurte etter «Grisegod Knaskepotet i Aioli» hos Meny Østfoldhallen, der fikk jeg beskjed om at den hadde gått ut, solgte visst for dårlig. Veldig dumt, den høres jo veldig god ut…

 2. Jeg synes også den aiolien er kjempegod!
  Gleder meg til septemberslippet av nye varer nå, alltid spennende synes jeg – og spesielt når denne bloggen finnes 😉

  1. 🙂 Så hyggelig. Ja nå nærmer det seg heldigvis nytt slipp. Er spesielt spent på den nye Smashen med pepper….

 3. Ja,dette er noe vi har spist mye av i sommer til grillmat og salater.
  Kjempe mye godt 🙂 Bærnes sausen har vi brukt kald på grillmat og i baktpotet. Portvin/bringebær og chili mania har vi hatt på salater..nam-nam…

 4. Ååhh, er det altså de som har Barbieku-saus eller -dressing? 😛 Jeg vet jeg har sett dem men ikke tenkt over at det er Flying Culinary Circus!

 5. Herlige produkter!
  Knaskepotetene er kjempegode, og kan også lages selv hvis du ikke finner i butikk. Kok poteter, avkjøl og del i biter. Bland med FCC AIoli, og vips har du kjempegodt tilbehør til grillmat og tapas 🙂

  Favoritten er bærnes med chilli. Mye smak, men veldig god smak 😀

  1. Godt tips. Kanskje jeg skal forsøke å lage selv i helgen? Har i hvertfall kjøpt utallige bokser aioli i sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.