Fredagsduellen fra Kims, Grilled Paprika

Da var det slutt på ferien for de fleste, og også på tide å dra i gang bloggen igjen. Artig at dere har fulgt med på Instagram i sommer, skal fortsette å legge ut bilder der utover høsten.

Det nærmer seg høstslippet 1. september, og jeg har allerede fått nyss om en og annen nyhet som kommer. Spennende! Tar også gjerne i mot tips fra dere i kommentarfeltet eller på mail hvis noen har fått meg seg kommende lanseringer. Takk til dere som allerede har sendt!

♦ ♦ ♦

PostmannI området hvor jeg bor har vi en veldig hyggelig postmann. En av den gode gamle sorten som kjenner oss igjen, smiler og hilser. Og lørdag morgen for halvannen uke siden ringte han på døra vår og hadde en overraskende pakke til meg. Han fortalte at de vanligvis pleide å etterlate en lapp i postkassa hvis pakken var for stor til å få plass, men han tenkte det ville være kjedelig for meg å vente til over helgen med å få pakken, derfor denne servicen til døra. I høljeregnet. Fantastisk!
Pakken viste seg å være fra Kims (tusen takk!), og inneholdt de tre potetgullkonkurrentene i Fredagsduellen. Veldig moro å få slike overraskelser tilsendt. Da blir det alltid jubel i heimen.

Det er langt i fra første gang Kims har potetgullkonkurranse, det vet vi, og smakene som konkurrerer denne høsten er Creme Fraiche & Havsalt, American Ranch og Grilled Paprika. Alle skal være til salgs i dagligvarebutikker rundt om i Norge nå, og kampanjeperioden varer fram til 27.10. De har i hvertfall fått dem inn på SmarClub har jeg observert.

Fredagsduellen, grilled paprika Kims

Den første jeg smakte var Grilled Paprika. No surprise egentlig, dere som har lest bloggen fast vet at paprika er favorittchipsen min. Særlig hvis det er riflet. Dette lovet derfor bra.
Ble egentlig litt overrasket over fargen. Hadde forventet et sterkere innslag av orange, disse flakene var ganske lyse. Når jeg hadde tatt den første biten syntes jeg imidlertid smaken harmonerte bra med fargenyansen. Det smakte nemlig ikke så mye paprika som antatt. Mer som en blanding av paprika og grillchips egentlig, kanskje mest det siste. Ligger forsåvidt litt i navnet.

Fredagsduellen

Chipsen var god den. (Her skulle jeg hatt et tommel opp-ikon.) Både min venninne Jenny og jeg likte den. Det smakte litt syrlig bak i ganen og var passe sterk. «Lagom kryddat» som Jenny sa. 🙂 Hvis jeg skal gå helt ned på flisespikkingsnivå, kan jeg nevne et den gjerne kunne vært hakket mindre fettete og glinsende, men det blir egentlig litt smålig å henge seg opp i slike bagateller. Alle vet at potetgull er fettete. Må forresten gi et pluss for kult design på posene i årets chipskonkurranse. Mye stiligere enn fjorårets. Liker dessuten at alle Kims poser er hvite på innsiden. Rent og delikat.

Grilled paprika fra Kims

Oppsummert kan jeg si at jeg ikke gikk i taket av begeistring, men det var såpass godt at vi fint klarte å knerte posen. Kan godt hende det blir gjenkjøp, det kommer faktisk helt an på anledningen.
Innlegg om de andre to konkurrentene kommer etter hvert, så dere får følge med. 🙂

Noen andre som har smakt denne varianten? Og som kanskje skal stemme på den i konkurransen?

Gjenkjøp: Muligens

Consuming

5 thoughts on “Fredagsduellen fra Kims, Grilled Paprika”

  1. Hei hei!

    For en hyggelig postmann, og for en koselig overraskelse fra Kims! 🙂

    Koselig med blogginnlegg fra deg igjen! 🙂 Jeg hadde første arbeidsdag etter ferien i dag. Laaang (og fin!) planleggingsdag. Hehe, kjenner jeg er litt mer sigen enn normalt! 😉 Ønsker deg en fin kveld!

    1. Ja det er alltid litt hardt å komme i gang igjen etter ferien, men utrolig deilig med hverdag spør du meg. Fortsatt god kveld til deg også! 🙂

  2. Har smakt alle 3 nå, og etter min smak var Creme Fraiche & Havsalt klart best. Synst att Grilled Paprika hadde forlite paprika smak og smakte for mye som grillchipsen. American Ranch har en krydderblanding som jeg på forhånd ikke regnet med jeg likte. Men den var bedre en forventet. Konklusjonen blir att kun Havsalt blir gjenkjøp. Mulig jeg er kjedelig, men salt/havsalt er og blir min favoritt på chips. Som f.eks Maaruds Salt og Vinegar er en annerledes kombo som er helt sjef. Kanskje cheese taste skulle ha blitt forsøkt litt mer med norsk chips? Go Helg 🙂

  3. Ja nå har vi også smakt alle 3 her i heimen, og vi er enige med Kurt, at Creme Fraiche & havsalt er vår favoritt. Enige var vi også, Tor Eirik og jeg… 😉 Grilled paprika syntes vi ble for ordinær, American Ranch var forsåvidt grei den, syntes den minte om noe vi hadde smakt tidligere, så Creme Fraiche-potetchipsen forble vår favoritt. Har ikke stemt enda, tviler på at jeg skal gjøre det. Når det står «det er kun tillatt å stemme en gang pr. dag, blir det ikke riktig synes jeg, da vinner jo den som har de mest trofaste fansene… :-/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.