Fredagsduellen fra Kims, American Ranch

Siden jeg er så godt i gang med å skrive om Fredagsduellen til Kims, kan jeg like gjerne poste det siste innlegget også.
På lørdag smakte vi den tredje varianten, nemlig American Ranch med krydder & urter.

American ranch

American ranch

Som de andre variantene jeg har skrevet om var også denne god. Ganske mye syrlig smak til å begynne med, men man vennet seg til det og det ble mindre fremtredende.

American franch Kims fredagaduell

Akkurat som varianten med Crème Fraîche & Havsalt var også disse flakene tynne og skjøre. Løvaktige. Krydderblandingen med urter var faktisk veldig god i seg selv, og den smakte …ja ranch. Undres om det er en anelse tomatinnslag i den som gjør det? Er i hvertfall bilde av en tomat på posen 🙂 Vel, jeg tror det hadde smakt enda bedre uten det syrlige innslaget uansett hva det nå er. Jeg var ganske sulten da vi åpnet posen, så det kan være derfor det gikk så fort unna til å begynne med. He-he.
Note to self: Ikke vær skrubbsulten når du åpner en pose potetgull. Det skal ikke spises som et måltid.

chips i skål

Vi var ganske enige alle sammen om at denne var grei nok, passe sterk, men at det ikke tok av.

Her vet jeg at det ikke blir gjenkjøp.

Tror jeg konkluderer med at Grilled Paprika er min favorittsmak i konkurransen.
Hva med dere?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.