ZERoh! Peach & Nectarine fra Lerum

Flere av dere har spurt om jeg har smakt ZERoh! Denne leskedrikken som skal være alternativet for den som er «helsebevisst og opptatt av god smak». Og ja, jeg har smakt. Fikk tilsendt ei flaske fra LikenShare, med smak av Peach & Nectarine her om dagen, en riktig knallfarget orange leskedrikk.

Zeroh!

I følge produsenten er ZERoh! uten sukker og har tilsatt naturlig farge og naturlig aroma.
Aroma ja, det var det mye av her. Allerede i det jeg løsnet på korken kom odøren sivende og traff neseveggen min. Masse fersken. Akkurat som da jeg smakte på Imsdal fersken tidligere i vår, fikk jeg assosiasjoner til Hariboferskner. Ah, sommersnop.

Denne hadde mye mer og sterkere smak enn jeg hadde antatt, og den var mye søtere. Kjente ikke noe til den typiske sukkerfribismaken, så egentlig var den ganske god. Hadde egentlig ikke forventet det. Bare viktig å ikke blande for sterkt. Blandingsforholdet er 1:9, så selv om den ser ganske blass ut når den er utblandet smaker den relativt mye.

Zeroh i glass

Har sett at slagordet deres er: ZERoh! A better way to drink more water.
Nja, tja, er vel ikke så enig i dette. Blir ikke noe mer vanndrikking på meg nå altså. Enten drikker jeg vann fordi jeg vil ha vann (fra springen eller Imsdal), ellers drikker jeg noe annet for å kose meg. Og siden jeg er en Pepsimaxiker, blir det helst det jeg velger når det ikke blir vann (eller gul Gøysaft).

Men for all del, denne smakte mye mer og bedre enn jeg hadde trodd, så hvis man er en saftdrikker og liker ulike safttyper er det ingen fare å prøve denne.
ZERoh! finnes også i smakene Hylleblomst & Sitron, Granateple & Blåbær og Pineapple.

Hele tiden mens jeg har skrevet dette innlegget har en strofe fra en eller annen barnefilmsang summet i hodet mitt. «Fra zero til hero…»  Tralalalala… Hvilken superhelt er nå det igjen? En hest? Noen som husker sangen?
Noen av dere som har blitt hekta på denne saften?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

 

-Forresten veldig artig med engasjementet rundt forrige innlegg. Og nei, jeg har fremdeles ikke funnet Lakrisknasen noe sted…  😛

3 thoughts on “ZERoh! Peach & Nectarine fra Lerum”

  1. Det er Herkules som gikk fra zero til hero 😉 Har veldig lyst å smake disse selv, men skulle ønske man kunne kjøpe småflasker siden jeg drikker så lite saft. Jeg er forøvrig ikke enig i reklamen der de sier at det er som å drikke vann, bare bedre. Vann er jo best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.