Superchips med bacon fra Maarud

Noen av dere leste kanskje innlegget mitt om Potetgull Crispy Bacon fra Maarud? Som forresten var knakande godt. Nederst der skrev jeg at jeg ikke hadde sett Superschipsen med bacon noe sted enda, men nå har jeg smakt! Har faktisk vært så heldig å få en pose tilsendt fra den hyggelige mannen hos Maarud. -Tusen takk. 🙂

Superschips med bacon

Konsistensen er lik de andre Superchipsvariantene, passe tykk og passe sprø og knasende. Går ut i fra at nærmere beskrivelse er overflødig?
Jeg merket meg at noen av dere skrev på Instagram at denne var kjedelig. Vel, jeg syntes den var god jeg. Noe annet hadde i grunnen vært rart, siden jeg i utgangspunktet liker snacks med baconsmak ganske godt. Her er bacontendensen noe diskret, men allikevel merkbar. Jeg tenkte faktisk ikke umiddelbart bacon, den smaken kom mer mot slutten av tyggingen og når man hadde spist opp flaket. Allikevel er jeg sikker på at dersom jeg hadde spist et flak med saltsmak rett før eller etter, ville forskjellen vært tydelig. Synes totalen ga et fint og mildt inntrykk, og den ble også godt mottatt av mine små medsmakere. 😉

Superschips med bacon i pose
Totalen minnet meg faktisk om sommer og utenlandsferier (som mye annet). Kombinasjonen av akkurat denne konsistensen og baconsmak er kanskje litt unorsk – mulig det er årsaken til at utenlandsradaren gjorde et nanoutslag. Denne likte vi og denne kommer vi til å spise igjen. Helt klart. Og så er det noe litt udefinerbart med bacon da. Det passer liksom til alt og går ikke av moten. Heldige bacon som er et såpass hipt kjøttslag. Til tross for høyt fettinnhold.

Superschips med bacon i skålen

Kanskje er dette noe å kjøpe inn til fredagskvelden folkens?
Hvilken likte dere best da? Denne eller det rifla potetgullet med bacon? Jeg holder nok en knapp på Crispy Bacon. 🙂

Gjenkjøp: Ja

Consuming

 

6 thoughts on “Superchips med bacon fra Maarud”

    1. Proviant er dypt savnet her også, men kan ikke si at den lille posen var verdt pengene de skulle ha for de. Når bensinstasjoner da også var eneste utsalgsstedet på slutten så var det heller ikke lett å få tak i det. Veldig synd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.