Potetsalat Crème Fraîche Gressløk & Hvitløk fra Delikat

Dere leste kanskje mine innlegg om denne og denne potetsalaten, hvor min oppriktige begeistring kommer tydelig fram. Forventingene til sommernyheten Potetsalat Crème Fraîche Gressløk & Hvitløk fra Delikat var derav skrudd høyt i været før smaking.

potetsalat delikat

Denne falt dessverre ikke i smak på samme måte som de to tidligere nevnte tilbehørssalatene. Og egentlig var det litt rart, for smakskombinasjonen syntes oppimot perfekt i teorien.
Konsistensen her var i utgangspunktet ganske lett, allikevel ga den et noe tyngre inntrykk enn forventet. Den virket mer fyldig, og for meg på grensen til for mye av det gode. Litt voldsom. Det var noe med hvitløkssmaken som virket malplassert i munnen, og som ikke passet inn slik jeg hadde antatt den ville. Og jeg er ellers glad i hvitløkskombinasjoner i mat.

delikat potetsalat

Syntes gressløkstrøsselen på toppen var bra. Potetene var det ikke noe å si på, det var friske og faste, men den dominerende hvitløkssmaken overskygget dette og tok det meste av fokuset.

mat

Konkluderer med at det ikke blir gjenkjøp av denne. Og det er absolutt ingen krise, siden det nå finnes så mange andre nydelige potetsalater som kan akkompagnere grillmaten resten av sommeren.
Hva med dere der ute folkens? Antar at flere har smakt denne og kanskje er uenige med meg? Hva gjør at jeg ikke likte den noe særlig? 😮

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.