Pæresplitt fra Diplom-is

Bare en kort ispost i dag. Selv om denne er ny av året er den slett ikke ny i butikkene nå lengre. Har vært der en stund, men jeg har ikke kommet meg til å skrive om den før nå. Og denne isen er altså Pæresplitt fra Diplom-is. Er ganske lenge siden vi kjøpe inn kartongen på Rema.

pæreis

Pæresplitt er vanlig fløteis, overtrukket med et lag saftis med pæresmak. Ble litt skuffet da jeg åpnet den første egentlig. Hadde i full fart trodd dette var fløteis overtrukket med et grønt «sjokoladekonsistensaktig»lag med pæresmak. Ikke at det skulle være saftis utenpå. Skjønner dere hva jeg mener?

Pæreis

Synes den var helt okay. Saftisen er ganske svak i smaken, pæreinnslaget kunne med fordel vært noe tydeligere. Isen inni er det ikke noe å si på. God, hvit fløteiskrem.
Jubelen sto ikke akkurat i taket her, men tror fint vi klarer å fullføre pakken på ti. Noe gjenkjøp blir det imidlertid ikke, siden begeistringen uteble hos de små. Til nå er det jeg og nabobarna som har måttet spise opp hvert eksemplar, he-he. Og siden jeg egentlig ikke er så glad i is i utgangspunktet holder det med denne pakken. Mine små sverger fortsatt til sine gamle favoritter.

Vet allerede at noen av dere som leser bloggen er veldig begeistret for denne – takk for tips. 🙂
Noen flere som har snakt?Gjenkjøp: Nei

Consuming

7 thoughts on “Pæresplitt fra Diplom-is”

  1. Når jeg var liten så hatet jeg disse saftisene som hadde en kjerne av vaniljeis. Skulle jeg ha saftis så skulle det være saftis og ikke noe annet og jeg følte meg snytt når jeg kjøpte is som så ut som saftis men var vaniljeis med overtrekk.

    Har vel litt den holdningen fortsatt. så jeg tror jeg står over denne også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.