Løvstek mini fra Stabburet

I helgen smakte vi på disse søte, små Løvstekene fra Stabburet (tilsendt produkt).

MIni løvstek

De ble lansert ved slippet nå i mai, og er altså vanlige løvsteker i miniatyrstørrelse. Ser ut som barneløvsteker ♥ og jeg fikk litt av that sliders feeling… tralalala…..

Mini løvstek 4 i pakken

Det er 4 stk i pakken og hver enhet er på 60 gram. Veldig praktisk og lettvint. Løvstek er egentlig et produkt jeg hadde glemt litt, så det var nyttig å få en reminder her. Og folkens, man er absolutt ikke nødt til å spise dem på 80-talls vis med pommmes frites til. (Og yaiks, bearnaisesaus. Noen – hent en hvitløk!)

Frossen løvstek med krydder

Smaken er akkkurat som de store løvstekene til Stabburet, og de antar jeg mange av dere har smakt? De inneholder 97 % storfekjøtt og er definitivt gode. Som rene hamburgere. Fikk faktisk litt flash back til da jeg hadde helgejobb på gatekjøkken hele gymnastiden min. Stekte en del løvsteker da ja… 😛

løvstek med ost
Som dere vet siver det ut en del væske når man steker Løvstek. Alt som flyter rundt i steikepanna er altså ikke smør, selv om det ser litt sånn ut…

Nå strødde vi faktisk litt ost på hver når steketiden nærmet seg slutten, og spiste dem i fullkorns pitabrød. Og her kan man virkelig være kreativ og fylle inn det man liker. Jeg spiste både en ganske ordinær med gønnsaker og litt dressing, og lagde så en tacovariant med salsa, rømme og avocado. Den ble knallgod faktisk. Man kan selvfølgelig også variere krydderert når man steker. Jeg brukte paprika og litt provencekrydder på den første og tacokrydder på neste. Tror også fint de passer inn i hamburgerbrød, for som dere vet krymper alltid løvsteken en del under steking.

Se gjerne her for oppskrift på Grillet løvstek i hjemmelaget pita med fetakrem som Stabburet har på siden sin.

løvstek i pitabrød

Vi kommer helt sikkert til å steke og grille slike igjen i løpet av sommeren!
Noen av dere som har kjøpt dem enda? 😀

-Og så lurer jeg på; hvorfor kommer det alltid så mange flere kommentarer på innlegg om godteri enn på de om mat? 😉

Gjenkjøp: Ja

Consuming

 

 

11 thoughts on “Løvstek mini fra Stabburet”

 1. «Og så lurer jeg på; hvorfor kommer det alltid så mange flere kommentarer på innlegg om godteri enn på de om mat? »

  Godteri er vel noe de fleste interesserte tester ut når det kommer nyheter. Det er jo tross alt begrenset hvor mye nytt som kommer. Matvarer er jo et mye større segment, og for min del er det bare et lite midretall av det som blir testet her (og andre steder) jeg kjøper og har intereresse av å smake.

  Jeg leser dog med interesse, spesielt det som virkelig er nyheter, som f.eks. Kokkeklar pai, som jeg ikke er i målgruppen for.

 2. Dette kunne jeg helt klart funnet på å prøve, men jeg er altså så skrekkelig lei av kjøtt om dagen. Vurderer å bli pesceterianer for sommeren. Men det skal helt klart nevnes for den kjøttelskende delen av familien.

   1. Så veldig og! Jeg vil helst spise sjømat hver eneste dag, men møter motstand fra de tre andre som bor her.
    Titter innom i rykk og napp, vet du! Ikke alltid jeg skriver da. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.