Cheez heartz observert i Norge

En gledelig nyhet til dere som ble fristet av Cheez heartz fra OLW da jeg skrev om dem i april. For ca to uker siden observerte jeg dem på i Norge, nærmere bestemt på Ultra.

Cheez heartz

Så da er det bare å svinge turen innom på lørdag folkens 😛

Skal forresten komme med en liten blogganbefaling til dere i dag. Ikke noe jeg gjør så ofte.
Ta en titt på innlegget om Handleturen, Helsestasjonen og Legebesøket på bloggen til Fru Kittelsen. Hun har nettopp flyttet fra oss her på det sentrale Østlandet (dessverre!) og skriver fantastisk godt og underholdende. Stå på videre Linda!

Consuming

7 thoughts on “Cheez heartz observert i Norge”

  1. «Ostepop»- hjerter hadde vært godt i helga, ja! 😉 Vi har ikke Ultra på Gjøvik, men kanskje jeg er heldig å finne dem i en annen butikk!?

    Snart helg. Ønsker deg og jentene noen koselige fridager! 🙂

  2. Ja, takk! Denne må jaktes ned 🙂 Ellers må jeg bare legge igjen en kommentar for å si at jeg ELSKER konseptet ditt. Føler vi har en ganske lik gane, og her går jeg inn hele tiden for å se etter spennende nye produkter å prøve. Takk for saklig gjennomgang og supert oppsett.

  3. NÅ ble jeg excited kjente jeg! Fikk noen til å kjøpe disse for meg da de var i Sverige og jeg syns de var så gode! Trodde ikke de kom til å smake noe særlig men de var jo nesten bedre enn vanlig ostepopp! Du kan vedde penger på at jeg skal se etter dem på Ultra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.