SommerMix fra Minde Sjokolade

solaFor noen uker siden fikk jeg tilsendt denne posen med SommerMix fra Minde Sjokolade.
Veldig glad for det, det er så moro å få slike pakker i posten!
Siden det har vært så gufsete og kaldt vær har jeg ventet litt med å åpne den, men nå har vi faktisk hatt noen utvalgte øyeblikk med sommertemperaturer så da var tiden inne for å smake. Viktig å ha den rette rammen rundt begivenheten.

Sommer Mix fra Minde sjokolade

Posen inneholder rene sjokoladefigurer (badeball, kuleis og seilbåt), skumbanan, lakrisstang og kokos.

Minde sjokolade

Lakrisstangen er en fornyelse av den runde lakrisbiten med sjokoladetrekk, og den var knallgod! Mmmmmmm. Skulle gjerne hatt et lite tommel opp-symbol å sette inn her.  Jeg likte fasongen, flott størrelse, og selvfølgelig skulle jeg ønske det fantes egne poser med bare denne. Smaken er en favoritt helt fra barndommen av. Håper den med tiden blir å finne i smågodtbaljene til Gottebiten på Nordby, he-he. Det var dessverre bare 4 stk i denne posen, men antallet er kanskje tilfeldig fra pose til pose? Krysser fingrene for flere neste gang.

Lakrisbiten

Kokosbiten er også ny, og den var god og veldig mektig. Bounty er en av mine yndlingssjokolader, og disse er absolutt sammenlignbare, men denne var faktisk ikke riktig så søt. Konsistensen var mer kompakt og «tung», sikkert derfor den føltes så mettende. Men veldig bra, da trenger man ikke så mange.

Kokos fra MInde sjokolade

Skumbananen (som det var veldig mange av!) og sjokoladefigurene trenger ingen nærmere beskrivelse; tradisjonelle, trygge klassikere.

For oss her i huset var denne blandingen tilnærmet optimal. Jentene spiste sjokoladefigurene, jeg kokosen og lakrisen, og så kunne gjestene få skumbananene, he-he.

Her er jeg brennsikker på gjenkjøp.
Har sett at posen har kommet i butikk nå, er det noen av dere som har testet enda? 😀

Gjenkjøp: Ja

Consuming

11 thoughts on “SommerMix fra Minde Sjokolade”

  1. Er veldig gira på kokosbitene, men må først finne noen som kan spise alle lakrisbitene for meg 🙂

  2. Men hvor finner dere denne?!
    Jeg har nå lett på Rema 1000, Kiwi, Ica Maxi og Spar, og i morgen er det lørdag! (Ikke desperat i det hele tatt 😉 )

    Takk for en super blogg!

  3. Endelig fant jeg denne. Rema hadde den, og til bare 40 kr posen, mener ICA solgte den for vel 60! Dette var en fin variant. God kosos, bananer med passe størrelse – og «din misunnelse» sikkert 10-12 biter lakris! Synes ikke Minde har så god sjolkolade, men denne miksen var bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.