SommerLambi

Stille på bloggen noen dager nå folkens, det skyldes bare at jeg nesten ikke har vært hjemme.
Moro å reise litt, hadde glemt hvor flott natur det er der i Nord-Norge. 🙂

Men over til produktene, og tradisjon tro må jeg lage en superkjapp post om sesongens mønster fra Lambi.

SommeLambi

Synes dette var et friskt og sommerlig design. Hva synes dere?

Sommerfugler

Har forresten i alle år ønsket at noen ville lansere helfarget toalettpapir. Husker de hadde det i England da jeg var liten. Helt rosa eller helt lyseblått. Det hadde passet så lekkert inn på badet mitt. Noen som vet om det finnes noe sted?

Consuming

7 thoughts on “SommerLambi”

  1. Helfarget toalettpapir har jeg observert på Kitchn av alle steder… Synes mørk oransje og rød var litt snålt men 😉

  2. Jeg bor i Tsjekkia, og her har de toalettpapir i alle farger og dufter (!) du kan tenke deg! 🙂 Men kjæresten ble ikke så fornøyd da jeg kom hjem med rosa.. (skjønner ikke)

  3. Skulle til å fortelle om dopapiret i Slovakia, da jeg så at ei fra Tsjekkia allerede hadde sagt det.;) Uansett, når jeg bodde der, så skiftet jeg på hvilken farge jeg kjøpte. Og om jeg ville ha fersken, blomster eller sitrusduft på papiret.;) Egentlig ble det litt for mye av det gode med all den lukta… Men å prøve forskjellige farger var moro (inntil det ikke var så nytt og spennende lenger vel og merke).;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.