Smiley Sweet Licorice fra Tucker

Her om dagen postet jeg et innlegg om Smiley Salty fra Tucker. Tenkte å lage en bitte liten follow up, har nemlig også fått tilsendt disse: Smiley Sweet Licorice. 😛

smiley sweet licorice

Dette er små runde lakrisknapper med forskjellige smiley-uttrykk på.
De smaker lakris, og som dere vet er ikke vanlig lakris det beste jeg vet. Innlegget blir således en smule urettferdig mot produsenten. Men det er nå en gang sånn at denne bloggen er høyst subjektiv og dere trenger jo slett ikke være enige med meg.

lakris fra tucker

Disse var faktisk mye bedre enn forventet. Hadde forestilt meg at de smakte som helt vanlig lakris, men synes de heller mye mer mot lakrisbåter i smaken. Konsistensen (fra Tucker) var som vanlig god, men jeg synes de smakte litt svakt. Akkurat som om jeg satt og ventet på at noe mer skulle kicke inn, men isteden var det en litt kunstig bismak som blafret litt i kninnene mine og så var det liksom ikke mer. Må innrømme at jeg forsynte jeg meg flere ganger, så de var helt okay, men ikke mer.

tucker

Det hele ble litt for ubestemmlig for meg, litt for anonymt, og kanskje for svakt. Blir nok ikke gjenkjøp av disse, kommer til å holde meg til den salte varianten.
Noen av dere som liker dem? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming

5 thoughts on “Smiley Sweet Licorice fra Tucker”

  1. Ikke så glad i sånne salte saker. Men kjøpte faktisk lakrisbåter i går…fikk så plutselig lyst på…men har fremdeles ikke spist dem. «Kunstig bismak som blafret litt i kinnene» Herlig ordspråk:) Ha en fin 17 mai

  2. Jeg er liker best lakris som er salt, så kommer nok ikke til å prøve disse. Litt merkelig, men etter at jeg har vært gravid er jeg langt fra så glad i lakris som jeg var før. Merkelig hvordan en graviditet kan forandre en 🙂

    1. Ja enig, veldig rart hvor mye som kan endres og påvirkes! Og det forstår man ikke før man har vært gravid selv. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.