Peppermix fra Mills

Jeg har vært så heldig å få tilsendt den nye Majonesvarianten fra Mills, nemlig Peppermix.

peppermix fra Mills

Dette er altså en tube majones med ferdig tilsatt pepper. Veldig praktisk, spesielt i matpakkesammenheng!

Pepeprmix på rundstykke

Man både ser og smaker pepperkornene ganske godt. Konsistensmessig utgjør de ikke så voldsom forskjell, jeg hadde egentlig forventet at det skulle smake mer kornete enn det gjorde. Men smaken er veldig tilstede. Den varme, litt saftige og samtidig skarpe peppersmaken kjentes med en gang uten å stjele for mye fokus fra majonessmaken. Akkurat passe brennende. Trengte ikke noe tilleggspepper oppå roastbeefen min her.

roastbeef

Pluss for veldig god kork på tuben. Samme kork som hos Hvit & Luftig Majones og Ekstra røkt kaviar fra samme produsent. Likte designet også.

Jeg har også testet den i en lunsjsalat. Pleier å blande to deler rømme og en del majones som basis før jeg tilsetter vårløk, kald pasta, skinke og eventuelle andre grønnsaker, så jeg måtte prøve om den passet til det også. Bruket halvparten Peppermix og halvparten Lett Majones. Det ble veldig godt faktisk, pepperet kom til sin rett  her også – bare prøv.

Peppermix og vanlig majones

vårløk

Tok ikke bilder videre i salatprosessen, det kokte litt bort før jeg skulle ha lunsjbesøk.

Personlig foretrekker jeg nok fortsatt varianten Hvit & Luftig, eller vanlig Lett Majones de gangene jeg bruker majones, men det kan godt være jeg kjøper denne igjen også. Særlig til festlig lag. Har noen av dere smakt den enda? 😛

Gjenkjøp: Antagelig

Consuming

4 thoughts on “Peppermix fra Mills”

  1. Nei, ikke smakt Men den hørtes god ut. Og vet du, jeg drømte jeg fant en svær klump roatsbiff på tilbud i natt. Den var skikkelig svær og kostet bare 60 kroner!! Jeg skulle kjøpe den….men nå er den borte:) Slo meg når jeg så roastbiffen din. Fikk veldig lyst på, og det på en kjøttfri mandag;) Ha en fin dag:)

    1. He-he, ja prøv i vei. Er faktisk veldig godt. Det var kantinedama på gamlejobben som introduserte meg for det for leeenge siden. 🙂 Så tusen takk til Sultan hvis du leser bloggen innimellom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.