Pastill-MIX fra Nidar

Nei, nei nei. Hva er nå dette for slags lettvint, simpelt forsøk?
Har dere sett Pastill-MIX’en fra Nidar som kom for en måneds tid siden?

Pastillmix

Vel, dette er altså en pose hvor de har blandet ulike Doc-varianter, nærmere bestemt Original, Honning-Lakris og Eukalyptus, med forskjellige IFA fruktpastiller.

Pastillmix fra Nidar

Fikk følelsen av at jeg satt med en restepose i hånden.
Som om noen hadde tømt det som lå igjen nederst i godteriskåla tilbake i en og samme pose, forseglet den og forsøkt å selge bunnslammet sitt på nytt. Er dette overflødige pastiller fra samlebåndet som ikke fikk plass i noe annen pose eller eske? Eller har det vært fullstendig idétørke hos produktutviklerne?
Fikk mange assosiasjoner her. Den røde plastjolla som pleide å stå utenfor skobutikken på Stormarkedet med restesko hver sommer. Eller en enda ei samleplate med ny sangrekkefølge fra disse artistene som har gitt ut 10 slike fra før.
Man kan fint trekke paralleller til de vellykkede posene med Nidar Favoritter, som funker flott for sjokolade og smågodt. Men å overføre konseptet til pastiller… vel….?

doc og ifa

Dere vet at jeg i utgangspunktet er veldig glad i Nidar. Synes de har mange flotte kvalitetsprodukter. Jeg er sågar en stor fan av Doc i ulike smaker. Men dette ble for kleint. Er det et desperat forsøk på å selge mer? Jeg er overbevist om at Nidar kan bedre! Føler meg rimelig sikker på at denne posen forsvinner om en stund.

Hva tenker dere om produktet?

Gjenkjøp: Niks

Consuming

 

3 thoughts on “Pastill-MIX fra Nidar”

  1. Veldig morsom tekst 🙂

    » Er dette overflødige pastiller fra samlebåndet som ikke fikk plass i noe annen pose eller eske? «

    Har tenkt samme tanke! Denne runden med nyheter fra Nidar har vel vært litt kjedelig..? Liker Nidar og måten de forvalter alle de ulike produktgruppene sine på. Litt i motsetning til Freia som er blitt noe kjedelige på nye produkter, det går i 200g platesjokolade og kjedelige miks poser produsert på en eller annen utenlandsk søsterfabrikk.

    Håper på at Nidar kommer med noe mer revolusjonerende snart.. nok Smash, DOC og Stratosvarianter nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.