Kokosvann fra FRISK

Denne gledet jeg meg til å smake!
Var så heldig å få tilsendt noen flasker med FRISK Kokosvann  fra ICA Norge for litt siden, og de har fått hvile noen dager i kjøleskapet for å bli gode og kalde. Tusen takk for pakken!
Kokosvann

Selvfølgelig hadde jeg hørt og lest om Kokosvann, og jeg har sett det i enkelte storkiosker og i disse fancye juicebarene inne i by’n. Kan jeg ha observert det hos helsekosten også tro? Må uansett innrømme at jeg aldri hadde smakt det før nå. Dette til tross for at enkelte kjendiser fra inn- og utland angivelig sverger til Kokosvann etter sine timer med ashtanga yoga, og det hersker både begeistring og diverse andre meninger rundt produktet  Dere får evt. google litt folkens.. 😛

Frisk
Vel, Kokosvann er altså en flytende væske som finnes naturlig i unge, grønne kokosnøtter, og det må ikke forveksles med kokosmelk som utvinnes av selve kjøttet i kokosnøtten. Koksvann inneholder få kalorier (for de som teller), og er visst en god kilde til kalsium, magnesium og kalium. Så lærte vi det.

Jeg ble veldig overrasket her. Det kan godt ha noe med forestillingene mine å gjøre, men det smakte absolutt ikke som forventet. Til tross for produktopplysningene jeg fikk hadde jeg trodd det skulle smake kokos. Som en Bounty kanskje? Eller som Malibu? Eller som et flytende skolebrød?
Muligens naivt å tro, for dette smakte dessverre ikke kokos i min munn. Det smakte svakt av noe dust og sart fruktig, noe som minnet litt om den blekrosa, hjemmelagde eplesaften mamma kokte da jeg var liten, men i tillegg var det voldsomt salt! Så salt at jeg ikke fikk meg til å ta så store slurker. Saltsmaken overskygget det fruktige for meg. Væsken er veldig tynn, allikevel føltes den helt tykk i munnen. Prøvde alt jeg kunne å legge godviljen til her, for jeg likte veldig godt både flasken (-som det er pant på!) og den beskjedene fargen, men klarte ikke å få i meg så veldig mye. Må bare beklage. Kanskje den passer bedre blandet i en smoothie? Eller så kan det hende den funker godt etter trening. Skulle nok prøvd den i mine glansdager som aerobicinstruktør, he-he. Nå ble den testet etter en løpeøkt ute sammen med barna som syklet på gangveiene i grenda, så jeg var ikke helt heseblesende. Men tørst nok. 😀

flaske

Disse flaskene kom i butikkhyllene til Rimi og Ica nå i mai.
De tilhører FRISK som er en serie med salater, frukt, juice og smoothie. Så da er det i hvertfall lett tilgjengelig for oss.

Hva mener dere folkens? Kan tenke meg at det er mange av dere som har konsumert Kokosvann en stund allerede? Har dere oppnådd noe av den spådde effekten? Let me know. 🙂

Gjenkjøp: Nei

Consuming

2 thoughts on “Kokosvann fra FRISK”

  1. Jøss. Dette har gått meg hus forbi. Men jeg tror jammen jeg må prøve en etter trening en gang…:) Gøy med tilsendte produkter, jeg fikk chiafrø og hampfrø i posten idag. Gleder meg til å teste. Mulig du alerede har testet viva lakris, lakriskuler med salmiakkpulver?? De kjøpte jeg idag, og de var gode gitt:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.