Japp med venner fra Freia

Se der! Enda en spennende nyhet fra Freia, tenkte jeg da jeg kjøpte inn denne Japp med Venner sammen med Melkesjokolade med Venner for noen uker siden…
De av dere som leste det lunkne innlegget om Melkesjokolade med Venner, kan muligens forutse hvilken retning dette tar?

Japp med venner

Jepp/Japp (ha-hah!), begeistringen uteble også her. Skal derfor fatte meg i korthet.
Selvfølgelig er de delikat innpakkede Jappene gode – fantastiske isolert sett, og bitene med Melkebart fremkalte små gledesutbrudd hos mine søte små. Men gummi- og gelefigurene Freia bruker som fillers i posen holder ikke mål. Kvaliteten er for lav, bitene er ikke av samme kvalitet som sjokoladen, det blir rett og slett mismatch.

Japp med venner flopp

Kunne ganske umiddelbart konkludere med at det aldri blir gjenkjøp av denne posen heller. Er kanskje derfor jeg har utsatt å skrive om den? Skulle heller ønske den bare inneholdt Japp. Da hadde jeg kjøpt den igjen. 😉

Har dere trua her folkens?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Som et lite PS , kan jeg ta med at jeg er klar over at det har vært mange innlegg om snop/snacks den siste tiden. Vel, dette skyldes at det lanseres mye i den kategorien nå til sommeren. Men jeg har også smakt en del mer matnyttig for å kalle det det den siste tiden, innlegg kommer ganske snart. 😛

 

6 thoughts on “Japp med venner fra Freia”

  1. Jeg spiste denne posen i går, og syns faktisk den ikke var så ille. Jappen var like god som vanlig, og de andre bitene smakte helt greit. Best var lakrisbiten, veldig god 🙂

    Ellers må jeg si at jeg har fulgt med denne bloggen en god stund nå, syns den er kjempebra. Morsomt å lese erfaringer fra nye produkter, så vet jeg hva som er verdt å kjøpe eller ikke. 🙂

    1. Ja, da kanskje du er en av dem som hjelper til å holde posen i butikkhyllene? Fint for Freia det.
      Og så hyggelig at du følger bloggen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.