Dent Oi Briz

Jeg har vært så superheldig å få tilsendt de nyeste medlemmene i Dent Oi-familien, og et av dem er Briz.

dent briz

Dette er en sommervariant med syrlig smak av Cola og Sitron. Sammensetningen er blant annet ønsket av medlemmene på Facebook-gruppa til Dent Oi! Utrolig hvilken påvirkningskraft massene har via sosiale medier! Og hva sosiale medier kan brukes til totalt sett faktisk…

dent oi briz

DentstativJeg syntes den var ganske god. Førsteinntrykket var som forventet; surt og syrlig. Ikke så syrlig at jeg måtte rynke brynene eller fikk vondt på innsiden av kinnene, men sitronelementet var absolutt tilstede. Så overtok coladelen. Egentlig skulle jeg ønske det syrlige strølaget var litt tettere og varte litt lengre. Det gikk ikke så mange sekunder før det var helt forsvunnet, og selv om sitronsmaken hang ved litt lengre enn strøet, måtte den vike mer og mer for colaen.
Når jeg kom til hovedsmaken fikk jeg følelsen av at jeg spiste en smågodt-colaflaske. Eller smokk. Smaken er temmelig lik, men konsistensen er litt hardere enn colasmågodt. Kan tenke meg at denne fenger bra hos tenåringer?

Pastillen varer ganske lenge hvis man klarer å ikke tygge på den, (noe som ikke er lett), og jeg tok meg selv i å automatisk strekke meg etter posen for å ta en ny når den første var fortært. Tyder på at jeg likte den. 😛 Etter en 5-6 stk var det allikevel ok å ta en pause siden jeg ble litt nummen i munnen. Men jeg fortsatte ganske kjapt igjen…

Yes, denne likte jeg, så det kan godt bli gjenkjøp i løpet av sommeren. -Og den kan gjerne konverteres til et helårsprodukt.
Kan også ta med at den er søtet med stevia.

Har dere smakt den enda? Så et stort stativ på Meny tidligere i dag, så da er den kommet i salg i hvertfall.

Gjenkjøp: Ja

Consuming

5 thoughts on “Dent Oi Briz”

  1. Har smakt begge to, og de var veldig gode! Håper de går inn i det faste sortimentet etter hvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.