White Cheddar chip’ins fra Popcorn Indiana

Dette var et underlig produkt…
Har nylig smakt White Cheddar chip’ins fra Popcorn Indiana, som er en slags chipsvariant laget av popcorn. Som dere vet er jeg glad i ostesnacks, så denne gledet jeg meg til. 😛 (Fikk det tilsendt sammen med alt det andre spennende fra Lime Nordic tidligere i vinter.)

chipins

Satt igjen med et litt blandet inntrykk. Det første jeg tenkte var at det var fryktelig lite innhold i posen. Bare 85 gram. Til gjengjeld var den fint puffet opp med luft, og emballasjen var av kraftg god folie, noe som førte til at flakene holdt seg relativt hele og fine.

chipins cheddar

Chipsene er trekantede akkurat som tortillachips, men det er lettere og har naturlig nok en annen konsistens. De minnet litt om puffet ris. (Eller grisepuffer som en rundt bordet på hytta kalte det, ha-ha) Det var nok et maisprodukt ja, men det smakte ikke popcorn. Cheddarsmaken var tilstede, men allikevel følte både jeg og de jeg smakte sammen med oss litt snytt. Fikk liksom mer en riskake-feeling enn snacks, hvis dere skjønner hva jeg mener? Sikkert flere som har smakt disse riskakene med ostesmak?

IMG_1382

Jeg synes at produktet tok seg opp litt etter hvert, men det ble for tamt for meg. Derav ikke noe gjenkjøp. Jeg likte ideen, men synes sproduktet bør utvikles noen hakk videre.
Har noen av dere smakt noen av Chip’ins-variantene? (Så vidt jeg vet finnes det 5 sorter.)

Gjenkjøp: Nei

Consuming

3 thoughts on “White Cheddar chip’ins fra Popcorn Indiana”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.