Tortilla Sticks fra Maarud

Oppdaget disse Tortilla Sticksene fra Maarud i butikken før helgen og lot meg friste…

tortilla sticks

Antagelig fordi jeg var så sulten da jeg handlet, da er det alltd så lett å raske med seg en del ekstra. Flere som har det sånn kanskje? 😛 Dessuten jublet lillemor så mye fordi jeg jublet (øøhhh… gjør alltid det når jeg oppdager nyheter), så da lot vi oss rive med sammen. ♥ -Ganske bevisst altså.

Tortilla sticks fra Maarud

Nja, tja, hva skal man si? Jeg pleier alltid å være positiv til nyhetene fra Maarud, men her har jeg kanskje ikke så veldig trua. Chipsene, eller sticksene som det trolig er riktigere å kalle dem, er litt tynnere og noe mer sprø enn ordinære tortillachips. De har en ganske generell, men tydelig ostesmak, og smaker ganske likt alle andre tortillachips med ostesmak. Kanskje er de bitte litt sterkere i ettersmaken? Synes egentlig de minnet mye om de originale Doritos, men disse er som sagt tynnere. Og så kommer de selvfølgelig ikke i trekanter, men kontrollert formet som litt bøyde, brede sticks.

tortilla sticks

tortilla sticks

Jada, selvfølgelig var de gode. Liker man tortillachips med tasty cheese så liker man så klart disse. Har ei venninne som jeg vet kommer til å bli kjempebegeistret. 🙂 Personlig foretrekker jeg tortillachips uten ostesmak. Mye bedre med en salt variant og med Maaruds Chunky Salsa Dip4Chips på- det er min absolutte favorittsalsa.

Hva tenker dere der ute da? Noen som har smakt disse Tortilla Sticks’ene enda? Kommer de til å vare?

Gjenkjøp: Neeei…

Consuming

6 thoughts on “Tortilla Sticks fra Maarud”

  1. Jeg kan strengt tatt ikke huske sist jeg spiste Tortilla Chips, men jeg synes formen virker lur, jeg! Trekantene blir så innmari «spisse» i munnen når man må spise hele av gangen på grunn av dip, her slipper man jo det – tror rett og slett de er mer dipvennlige? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.