Tomt for cheddarpotetgull

Ah, leste dere dette innlegget mitt om Cheddarpotetgullet fra Tyrells?

Vel, i dag var jeg innom Ultra og skulle kjøpe med en pose. Men se i hylla!

Tom hylle hos Ultra

Typisk min uflaks, der var det tomt. Tydeligvis flere enn meg som liker den varianten… 😮
Jaja, det kommer vel inn igjen…

Folkens, nå er det ikke så lenge til 1. mai og da dukker flere nye produkter opp i butikkhyllene. Noen som har hørt om noe som kommer? I så fall blir jeg veldig glad for tips, både på mail (consuming@live.no ), eller i kommentarfeltet! Og følge meg gjerne på Instagram. Etter hvert som jeg ser nyheter prøver jeg å legge ut bilder der også. 😛

Consuming

2 thoughts on “Tomt for cheddarpotetgull”

  1. Hei! Jeg gleder meg også til 1. mai og alle nyhetene som kommer. Vet at Møllerens kommer med noen produkter i samarbeid med Manuela som driver bloggen passion4baking. To cupcake-mikser og to topping-mikser, og også muffinsformer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.