Stupedama er tilbake!

Det var sikkert flere enn meg som syntes det var stusselig da Stupedama forsvant fra norske butikkhyller. (Ikke sant Vibeke?) 🙂 Og dere ble sikkert tilsvarende glade da den klassiske esken dukket opp igjen i en begrenset periode i fjor sommer. Vel good news folkens – nå er Stupedama straks tilbake!

Stupedama

Brynild Saltpastiller, som produktet egentlig heter, blir å finne i butikkene igjen fra 1. mai!

Det er kun som limitede edition i sommersesongen, så dere som er superbegeistrede får slå til og hamstre inn et lite lager.

Jeg har vært så heldig å få denne sken tilsendt fra Brynild Gruppen, og må innrømme at jeg smilte litt for meg selv da jeg tok den første pastillen i munnen. Lykke! (Tusen takk!)

For meg er dette saltpastiller slik saltpastiller skal smake. Passe salte, ikke for sterke, og konsistensen er klassisk. Med et snev av krisphet i overflaten akkurat i det man tar den i munnen. Tror ikke produktet krever noen ytterligere beskrivelse, dere vet hva jeg snakker om?! 🙂 (I år er det faktisk også en artig konkurranse bakpå esken.)

Brynild Saltpastiller

Selv om jeg har fått akkurat denne esken tilsendt, er det ingen tvil om at jeg kommer til å kjøpe mange flere eksemplarer i løpet av sommeren. Pleier alltid å ha noen pastillesker liggende i skuffen på jobben uansett, og vet at dette blir et gjentagende innslag i tiden framover.

Flere som er galde for at Stupedama kommer i salg igjen i sommer? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

3 thoughts on “Stupedama er tilbake!”

  1. yesss, har et søskenbarn i USA som kommer til å bli i ekstase når jeg sender han en eske. Stupedama og melkesjokolade er det eneste han ønsker seg fra Norge. Jo, også ordenlige vinterklær hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.