Smiley Sour fra Tucker

Sammen med alt det andre jeg fikk tilsendt fra Lime Nordic før påske fikk jeg også disse: Smiley Sour fra Tucker.

smiley sour

Dette er runde gelegodterifjes, med surt «sukker» utenpå. -Men de er blide altså. 😀 De kommer i tre ulike fargekombinasjoner og alle har litt forskjellig smak (uten at jeg helt klarte å definere de spesifikke fruktkombinasjonene. Men den gule og grønne smakte virkelig ekte syrlig limeaktig på en litt utenlandsk måte). Jeg likte imidlertid den som var gul og orange best. 😛

smiley sour åpnet

Synes de var passe syrlige, og det ytterste laget forsvant ganske kjapt. Da surhetslaget var smeltet var ikke enhetene for søte, men hadde fremdeles en fin, barnevennlig smak . Jeg synes de var passe seige og hadde fint nivå på tyggemotstanden. Liker ikke godteri som er så seigt at kjeven nærmest går ut av ledd. Egentlig var det faktisk konsistensen som først og fremst appelerte til meg ved disse. Selvfølgelig i kombinasjon med smakene. Konsistensmessig minnet de nemlig veldig om Jelly Tots fra Rowntree’s. (Noen som kjenner disse fra England?) Kanskje jeg skal legge inn ønske om at Tucker lanserer en variant av disse som er søte også? I tillegg til den sure? Mmmm, hadde vært det perfekte godteriet for meg. 😉

smiley sour åpnet 2

Det var virkelig en positiv smak av utlandet over disse. Det ga meg en slags go’feeling, og minnet om barndommens sommerferier rundt i Europa. Jentene mine er ikke så glade i surt godteri, regner med at det kommer mer når de blir litt eldre, så disse fikk jeg for det meste ha i fred. Og jammen meg spiste jeg opp alt i posen ganske kjapt.

Posen kommer forresten i to størrelser, 60g og 150g. Synes det er fint med snop som kommer i litt mindre poser. Gir også tommel opp til Tucker som tør utfordre de nasjonale og internasjonale godterugigantene i markedet i dag.

Noen av dere som kjøper disse? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.