Smiley Moods fra Tucker

Disse Smiley Moods chocolate faces fra Tucker har jeg sett i butikkene og kiosker en god stund, men hadde faktisk ikke smakt dem før nå i påsken. Fikk dem tilsendt fra Lime Nordic for noen uker siden (juhuuuu – gjett om jentene og jeg danset omkring her!), og vi har altså klart å spare dem til den rette anledningen. (Som jeg har skrevet tidligere er jeg ganske så streng på det der med snop på ukedager og utenom spesielle anledninger.)

smiley moods fra tucker

Dette er samme type produkt som NonStop, Smarties, M&M’s osv, altså små sjokoladelinser med et crispy skall. Det første jeg likte godt her var størrelsen på posene! De inneholder 45 g og det holder i massevis for små mager! (Og de litt større,  ha-ha)

IMG_1405

Smak og konsistens er naturligvis kjent. Jeg likte sjokoladesmaken her, den var ikke for søt og uten noe forstyrrende ettersmak. Det som var en veldg artig vri fra de konkurrerende produktene, var at alle her er gule. Og alle hadde påtrykket ulike ansiktsuttrykk, akkurat som de emoticons vi bruker i hverdagen vår. 😉 Ah så up to date og in i tiden! Mine små medsmakere syntes det var vedig gøy å legge opp de ulike fjesene på rekke. Og hver gang jeg skulle få smake en, ble uttrykk omhyggelig valgt ut. 🙂 ♥

IMG_1408

Jeg fikk også spørsmål om vi kunne ha slike snart igjen, så da sier vel gjenkjøp seg selv. 😛

Har dere testet disse enda?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

6 thoughts on “Smiley Moods fra Tucker”

  1. Så morsomt med de ulike ansiktsuttrykkene! Er HELT sikker på at disse spesielt ville falt i smak hos 3- åringen vår! Han syns det er gøy med smilefjeset på fluortablettene, så dette snopet hadde nok vært både spennende og godt! 😉

    Ønsker deg en fin onsdag! 🙂 Onsdag er egentlig fridagen til både de små og meg, men i dag skal hele dagen brukes til foreldresamtaler. De små koser seg hos mormor og jeg skal snart reise på jobb. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.