Smash!-is fra Diplom-Is

Vet at mange har smakt og uttalt seg om denne isen allerede, men jeg må bare ta med en liten post. Det er tross alt enda et Smash!-produkt det er snakk om. Og denne gangen har de puttet smashen i en liten isbøtte.

Smashis

Da jeg skrev innleget om Smash! 4 Fingers fra Nidar i januar i fjor (altså for over 1 år siden), undret jeg om det i det hele tatt gikk an melke Smash!-suksessen videre, og åpenbart er dette fullt mulig. I ettertid har det jo kommer Smash! Bites, Torovaflene med Smash, og nå altså Diplom-Is sitt lille beger med fløteis med biter av Smash!

smashisen

Genialt at det fulgte med isskje bak en liten papplate i lokket, så slipper man lete i isdisken der det har en tendens til å være tomt uansett.

skje i lokket

Jeg synes den smakte okay, men kombinasjonen ble litt snål. Smashsmaken ble litt malplasser i isen, selv om det egentlig ikke var så innmari tydelig at det faktisk var Smash. Det kunne like gjerne vært andre porøse, småsalte kjeksbiter med sjokolade. Kanskje skyldtes det at det var uvant? Tenker at det faktisk ble litt anonymt. Selv om Smashbitene var ganske store. Ikke noe problem å fullføre begeret, men den store begeistringen uteble. Nå skal det sies at jeg i utgangspunket ikke er noe voldsom isperson, så det skal litt til at en isnyhet fenger. Utelukker ikke at det blir en suksess, det er tross alt Smash! det er snakk om, og den gule fargen kan visst forvandle det meste til gullsuksess. Men njæi, ikke hos meg. Hos dere?

Og skal vi nok en gang gjette på hva neste Smash-produkt blir? Er det nå Smashrullen kommer? Eller kommer høyglanskulene fra Smash-vaflene i slag i egne poser? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming

10 thoughts on “Smash!-is fra Diplom-Is”

  1. Blir jo littnsånn Ben & Jerry’s stil over emballasjen da, med skjea oppi begeret. Kan godt være jeg smaker på denne hvis jeg får ordentlig lyst på is siden det faktisk er Smash i den(!), men jeg spiser ikke ofte is. Skal jeg først ha is, pleier jeg å koste på meg de skikkelige dyre isene. 😛 Skal det være så skal det være… 😉

  2. Jeg er en av (det som virker å være) ytterst få som ikke liker Smash, og er så lei av at alle nyheter skal handle om dustesjokoladen. Gi meg litt Fruktnøtt og Mokkabønner, a!

    1. Jeg liker ikke Smash heller – tror jeg stort sett har likt det samme godteriet siden jeg var 10. Men så er jeg heldigvis veldig glad i «gammeldamegodteri» som Lohengrin, Troika, Vaniljepraliner (aka Kremtopper) og Mokkabønner. Heldigvis er det enkelte ting som ikke forsvinner 🙂

      1. Lenge siden jeg har hørt noen nevne Vaniljepraliner. Husker jeg pleide å kjøpe det i esker fra Nordchoklad på Domus da jeg var liten. Veldig gode! 🙂

  3. Jeg smakte denne i går og det blir ikke gjenkjøp hos meg heller. Det passet liksom ikke med de store kulene i isen, ble bare veldig tørst…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.