Melkesjokolade med M fra Freia

Nå dukker det stadig opp en og annen nyhet i butikkene igjen. Veldig gøy. I slike perioder skulle jeg gjerne vært blogger på fulltid, men er redd jeg da relativt kjapt hadde gått opp noen størrelser i klær. Gulp 😮 Bra jeg har en annen jobb, he-he.
Uansett, i dag kjøpte jeg denne på Rimi: Melkesjokolade med M fra Freia.

M sjokolde fra Freia

Tror ikke dette er et produkt som trenger voldsomt omfattende beskrivelse. Smak og konsistens burde være temmelig opplagt. Og ja, den smaker slik man tror den gjør.

Åpnet M sjokolade

Det første jeg kjente var krisp fra bitene av M-skall, og smaken på disse. Så kjente jeg peanøttene, selvfølgelig i en veltilpasset kombinasjon med sjokolade rent mengdemessig. Passe søt, og den totale M-smaken var definitivt inntakt. Sjokolade var riktig god den, synes produktutviklerne har gjort en god jobb her.

M sjokoladeplate

Som dere vet pleier jeg aldri la jentene mine spise noe med nøtter i, men siden minstemor var med i butikken da vi fant den (og jublet nesten like høyt som meg over at det var kommet inn en nyhet!), måtte hun få smake ei rute. Dommen hennes var: «Den var bra…. Den var ikke så god, men den var mellompasse. Og så liker jeg pastiller og punsjknapper…» ♥

Selv om den var god blir det neppe gjenkjøp fra meg. Velger faktisk veldig sjelden slike store sjokoladeplater, det blir heller blandingsposer hvis jeg kjøper inn sjokolade til helgen. Men jeg kjenner noen som ofte kjøper store sjokoladeplater…. som kanskje kan finne på å kjøpe et eksemplar eller to. 😉 (Som jeg vet at leser bloggen, he-he)

M

Hvis jeg får craving for M i nærmeste framtid antar jeg at jeg heller kjøper original M i pose, -eller gjerne et tilsvarende produkt fra en annen produsent.
-Men det hindrer meg definitivt ikke i å anbefale denne til dere hvis dere liker sjokolade-peanøtt-kombinasjonen.
Er det flere som har smakt enda? Eller som skal gi den en sjanse?

 Gjenkjøp: Nei

Consuming

16 thoughts on “Melkesjokolade med M fra Freia”

      1. Det er mye som kan sette seg fast i halsen, men det som er skummelt med nøtter er den reaksjonen man kan få i halsen når de blir sittende fast. Ikke nøtten i seg selv.

  1. Så etter denne hos Rema i dag, men den kommer vel ikke før rundt 1. mai. Sjelden jeg spiser M, rett og slett fordi jeg ikke kommer på den, men den er veldig god. Høres bra ut denne, gleder meg til å prøve!

  2. Tror ikke jeg blir å prøve denne……Har du testet toppris platen??? Den blir jeg ikke helt klok på….vet liksom ikke om jeg liker den eller ikke…Men en ting som er sikkert er at platen med kvikklunsj og havsalt er best 🙂 dobbelt nam 🙂 hehe

  3. Synes denne var god og som forventet, blir likevel litt lei disse hybridsjokoladene… men sikkert «safe» når en kommer til konservative norske forbrukere som sverger til gamle kjente merker.

    Lurer forresten på om denne varianten egentlig skulle vært Peanøtt-kubbe plate siden de lanserte Topp-ris plate i fjor. Muligens ble M bedre enn førstnevnte…

  4. Åh, denne ser himmelsk ut! Gleder meg til den hersens godtestoppen er over, jeg lurer på om jeg må kjøpe meg ei sånn her og erstatte en del iser med på 17. mai..

  5. Jeg syns disse platene som inneholder andre sjokolader er helteit! Da kjøper jeg mye heller M. Eller Kvikk Lunsj eller Toppris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.