Kyllingfilet med chili & honning fra Den stolte hane

Dette er faktisk ingen nyhet (jeg vet det!), men har allikevel lyst til å tipse dere. Som dere vet ønsker jeg innimellom å gjøre verden oppmerksom på fantastiske produkter som drukner i mylderet av alternativer i kjøledisker og butikkhyller. Og en av mine favoritter er denne kyllingen: Kyllingfilet med chili & honning fra Den stolte hane. Ja, jeg vet jeg har sagt jeg ikke handler mye på Rimi og det stemmer. Men innimellom drar jeg altså innom for å sikre meg et og annet favorittprodukt, som nettopp denne kyllingen.

kyllingfilet

Synes det er utrolig god smak på marinaden, og den gir kyllingen en interessant vri. Kanskje ikke verdens mest innbydende bilde, men ville dere skulle få se.

chili og honning

Den er god hvis den tilberedes i stekepanna og serveres med ønsket tilbehør, og den er perfekt i kyllingsalater!

salat

Her har jeg blandet den med frisesalat, lollosalat, klasetomater, litt baby leaf-mix, sprøstekt bacon, avocado, rød løk, pinjekjerner og parmesan. Mmmmmm…. Server med en av disse baguettene, men legg noen skiver cheddar på toppen før du steker den. Blir definitivt et smakelig måltid. 😛

Flere som bruker denne typen kylling?

Consuming

8 thoughts on “Kyllingfilet med chili & honning fra Den stolte hane”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.