Imsdal med smak av fersken

Jeg har vært så heldig å få tilsendt den nye Imsdal med smak av fersken. Tusen takk! 😀

Imsdal fersken

Egentlig var det midt i blinken, siden Imsdal er det eneste vannet i flaske jeg pleier å kjøpe. Og da fortinnsvis disse søte små barneflsken de har. Helt perfekte! Flere som pleier å kjøpe dem? Irriterer meg noen ganger litt hvis jeg kommer til utsalgssteder som bare har andre vannmerker.

Denne varianten er altså en limited edition (der har vi det uttrykket igjen… 🙂 ) og kommer i butikk nå 1. mai. Har sett at den allerede er i salg hos blant annet Narvesen, så noen av dere har kanskje smakt litt? I følge produsenten skal den ikke inneholde noen kunstige tilsetninger, og er bare tilsatt litt naturlig fruktjuice for å fremheve den naturlige smaken av fersken. Så bra!

Imsdal med ferskensmak

Ferskenlukten som åpenbarte seg umiddelbart da jeg tok av korken hadde noe rent over seg. Og da jeg tok en slurk var ferskensmaken veldig tydelig. Mye mer en antatt. Den var frisk og lett, og heldigvis ikke søt og kvalmende. Syntes smaken satt litt igjen i munnen etter at jeg hadde drukket, og den minnet meg litt om Haribogodteri! Mmmmm
Kan tenke meg at den passer veldig fint etter en slitsom økt på SATS i litt for varmt vær til sommer’n. Foreldrene mine fikk også smake, og Pappa syntes den var veldig frisk og god, mens Mamma foretrakk vanlig vann.

Nå skal det sies at jeg egentlig foretrekker vann uten smak når jeg drikker vann. Innimellom er det allikevel veldig okay med et sunt alternativ som smaker noe, men som ikke er fult av skumle tilsetninger og E-stoffer. Jentene mine ville faktisk ikke smake. Minstemor var veldig ivrig da vi hentet pakken på posthuset, men etter å ha luktet litt ville hun ikke prøve en eneste slurk. Tror hun syntes det var litt snålt at vannet i det hele tatt luktet noe. ♥

Er usikker på om det blir gjenkjøp av denne. Den var absolutt god, men som sagt kjøper jeg som oftest vann uten smak. Skal allikevel ikke utelukke gjenkjøp i den begrensede perioden den er å få tak i.

Hva synes dere folkens? Noen som har smakt? Eller tenker å smake? 😛

Consuming

4 thoughts on “Imsdal med smak av fersken”

  1. Jeg vet ikke helt om jeg tør. Generelt er jeg ikke fan av vann med smak, selv om sitrus går, og skal det smake noe særlig må det i alle fall ha bobler. Imsdal Pære er noe av det ekleste jeg har drukket i mitt liv, frykter at denne kan gi meg samme følelse..?

    Liker for så vidt den oransje Farris Bris godt da, med.. Mango og noe?, men antar at boblene har mye å si.

    1. Huff da. Ikke noe skummelt ved denne altså. 🙂 Den var frisk og god, men hvis du vil ha bobler spørs det om du bør velge noe annet.

  2. jeg likte den og den forsvant i 3 slurker 😀
    Drikker for det meste Bris med smak, da jeg synes vann med kullsyre skal ha smak, mens vann uten kullsyre bør være naturell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.