Hvit & Luftig majones fra Mills

Ahhh, bare en bitte liten post om denne; Hvit & Luftig majones fra Mills.

Luftig majones

Og jada, jeg var at den kom i fjor (se på bildet her) – men jeg hadde faktisk ikke smakt den før jeg var så heldig å få den tilsendt fra Mills nå i vinter. Og den var god! Jeg spiser bare majones av og til. Synes ofte det smaker for fett og at det drukner smaken av hovedproduktet. Allikevel er det obligatorisk sammen med f.eks reker eller roastbeef. Og siden jeg like før påske var så heldig å ha roastbeef i hus ble det testing, testing.

Mills Majones på skiva

Jeg lar meg som dere vet lett begeistre når noe er bra. Samtidig er jeg kritisk og skeptisk, og lar slett ikke hva som helst få innpass på listen over mine prefererte produkter. Det skal holde en viss standard og kvalitet. Men denne tror jeg jammen meg kommer på handlelisten min fremover. Den var jo virkelig lett og luftig i konsistensen! Ikke tung slik jeg hadde fryktet, og ikke for glinsende. Liker ikke at noe ser for billig ut, ha-ha. Passe syrlig i smaken, minnet kanskje bitte litt om remulade  og den passet perfekt til roastbeefen min! Dessuten likte jeg tuben, snerten og letthåndterlig med god kork, akkurat som tuben til den Ekstra røkte kaviaren Mills kom med i februar.

Roastbeef og majones

Mmmm, nå skulle jeg ønske det var roastbeef på tilbud et eller annet sted i nærheten. 😉 Flere som er begesitret for denne?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

2 thoughts on “Hvit & Luftig majones fra Mills”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.