Dressing med soltørket tomat og basilikum fra Idun

I påsken smakte jeg denne dressingen: Soltørket tomat og basilikum fra Idun.  Har dere sett den?

Dressing med soltørket tomat og basilikum fra Idun

Visuelt var den ikke langt unna Thousand Island. Ouch. 😮 Samme bleke rosaskjær, og flash backs av strimlet kinakål dukket automatisk opp i hodet mitt. Huff, måtte riste det av meg. Heldigvis smakte denne dressingen anderledes.

dressing fra Idun

Den er lett og fin i konsistensen, ganske glatt og tynn, men allikevel fyldig i smaken. Og jeg vil definitivt kalle den mer tidsriktig enn Thousand Island.

Det smaker faktisk tydelig av soltørket tomat. Og det er jo knallgodt. Smaken var tilstede med en gang uten at jeg måtte bruke energi på å kjenne etter. Basilikumen var mer som en naturlig følgesvenn til tomaten, noe man kunne ane, uten at det sto i fokus.
Jeg spiser i utgangspunktet ikke så mye dressing, så ei flaske varer gjerne i flere måneder i kjøleskapet. Selvfølgelig avhengig av hyppigheten av middagsgjester, årstid og matsesong. Det går selvfølgelig også mer dressing i grillsesongen enn på vinterstid. Av den grunn kan jeg ikke love gjenkjøp, men utelukker det heller ikke. 😛

Hva synes dere om denne?

Gjenkjøp: Mulig

Consuming

Tilsendt produkt

Følg meg forresten gjerne på Bloglovin’ dere. Da får dere updates når jeg poster nye innlegg.
Klikk på knappen:

bloglovin

…Og titt innom Instagram @consumings

4 thoughts on “Dressing med soltørket tomat og basilikum fra Idun”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.