Dagligvarebloggen

Doc Solbær fra Nidar

Dette er den første nyheten jeg har kjøpt nå som det nærmer seg produktslipp igjen 1. mai.
Fant altså en liten eske med Doc Solbær på Narvesen her om dagen.

Doc

Bra – god med en gang. Føltes mer som et drops enn en halspastill da jeg fikk den i munnen, men uten å smake like søtt som drops gjør. Den er sukkerfri. Synes egentlig den minnet litt om Halls Blackcurrant som jeg pleie å kjøpe når jeg er i utlandet. Etter hvert kjenner man den litt karakteristiske Doc-konsistensen; pastillen blir først litt mjuk og nesten «lodden», og så blir den helt glatt igjen.

åpen doc

Disse vet jeg at jeg kommer til å kjøpe igjen. Liker alltd å ha en pastilleske liggende på jobben. Håper etter hvert Nidar lanserer dem i pose også, siden jeg foretrekker det framfor esker akkurat når det gjelder Doc. Vi har vel alle våre mer eller mindre sære preferanser. 😉

doc sol

Kan trygt anbefales, noen som skal smake?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

6 Responses to Doc Solbær fra Nidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.