Doc Solbær fra Nidar

Dette er den første nyheten jeg har kjøpt nå som det nærmer seg produktslipp igjen 1. mai.
Fant altså en liten eske med Doc Solbær på Narvesen her om dagen.

Doc

Bra – god med en gang. Føltes mer som et drops enn en halspastill da jeg fikk den i munnen, men uten å smake like søtt som drops gjør. Den er sukkerfri. Synes egentlig den minnet litt om Halls Blackcurrant som jeg pleie å kjøpe når jeg er i utlandet. Etter hvert kjenner man den litt karakteristiske Doc-konsistensen; pastillen blir først litt mjuk og nesten «lodden», og så blir den helt glatt igjen.

åpen doc

Disse vet jeg at jeg kommer til å kjøpe igjen. Liker alltd å ha en pastilleske liggende på jobben. Håper etter hvert Nidar lanserer dem i pose også, siden jeg foretrekker det framfor esker akkurat når det gjelder Doc. Vi har vel alle våre mer eller mindre sære preferanser. 😉

doc sol

Kan trygt anbefales, noen som skal smake?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

6 thoughts on “Doc Solbær fra Nidar”

  1. Jaaaaa, jeg skal helt klart smake 🙂 Er glad Doc har kommet med de sukkerfrievariantene….Selv er den med sitron og honning min favoritt…kanskje det endrer seg etter å ha smakt på denne?? 😉 Ha en fin helg 🙂

  2. Hmmm….desse skal smakes! 🙂 Er det nytt produktslipp 1.mai? Spennende. Trodde ikke det ble noe mer før til høsten.

    1. Jada, det er slipp 1. mai. Dog ikke så stort som i februar og september så vidt jeg vet. Februar er jo det største.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.