Take Away Dream Team fra Stabburet

OK, ikke helt ny lenger, men jeg hadde faktisk ikke smakt Take Away Dream Team Big One fra Stabburet før nå. Har selvfølgelig sett TV-reklamen, men har vært svæææært skeptisk. Frossenpizza som smaker som take away-pizza? Neeeei? Hadde ikke trua.

Take away

Dette var en diger pizza, ja på størrelse med de man bestiller utenfra, så da jeg skulle steke den ble jeg litt i stuss. Den passet nemlig ikke inn i ovnen på stekeplate, så jeg måtte følge anvisningen på esken og steke den på rist for å få plass. (Selv om jeg aldri steker pizza på rist!) Det luktet fort god pizza i rommet, og jeg fikk et snev av take away forventning. Mmmm, deilig etter en dag ute i snøen. 😀

frossen pizza

Ble ganske overrasket da jeg smakte – positivt sådan. Denne var virkelig god! Og jammen synes jeg det smakte som Take away pizza på ordentlig. “Mer som Dolly enn Peppes”, sa min medsmaker og der er jeg veldig enig. Da jeg så den frossen ønsket jeg meg mer ost på, men da den var stekt var mengeden egentlig ok. Den er ganske mektig, har rikelig med skinke (som smaker ordentlig skinke!) og bra med pepperoni. Mye smak til ferdigpizza å være. Kunne ønsket meg champignon på også, men kan skjønne at Stabburet har utelatt det. Det er veldig mange små som ikke liker sopp på pizzan, og piller det av – i hvertfall blant de jeg kjenner. 🙂

ferdig stekt big one take away

Det følger med to beger med rømmedressing i esken, og den var også god, bra hvitløksmak. Skulle ønske den var litt fyldigere i konsistensen, synes den var hakket for rennende. Og et lite tips; husk å ta den opp og legg den til tining i vannbad litt før du setter inn pizza’n. Den skal nemlig tine lengre enn pizza’n skal steke. Og ikke bruk for varmt vann. Varm dressing er nemlig ikke digg.

Hvis jeg skulle tatt for meg forbedringspotensialet her, ville jeg ønsket meg mer ost helt ut på skorpen (litt mer cheesy crust-aktig) samt tidligere nevnte champignon. Men det er ikke noe big deal. Likte denne jeg, og tror faktisk jeg må teste den andre varianten også. Er den god? Og hva synes dere om denne pizza’n folkens?

Gjenkjøp: Jada

Consuming

9 thoughts on “Take Away Dream Team fra Stabburet”

  1. Aldri smakt den varianten der . Har smakt den andre varianten dog, den levde ikke opp til mine forventninger. Er ikke så fan av biff på pizza heller så, biffen var ALT for seig for min smak. Men pizzaen var kjempegod å smakte som take-away pizza når jeg fikk fjerna biffen. Må vel prøve den med skinke og pepperoni, er hakket gladere i pepperoni å skinke på pizza enn biff.
    Synes du gjør en kjempeflott jobb å har en veldig bra blogg, stå på! 🙂

    1. 🙂 Takk for hyggelig kommentar, moro at du også heter Ingvild. 🙂 Jeg tenkte jeg skulle smake på biffvarianten en gang også, men er som deg ikke så veldig begeistret for biff på pizza. Jentene mine er dessuten mest glad i skinke på pizza.

  2. Vi likte også denne, helt grei.. Men, synes den var så dyr! For oss som bor rett ved restaurant hvor italiensk pizza kan hentes til samme prisen så blir det nok ikke gjenkjøp.. (ps da samboeren skulle steke den kom samme utsagn fra han på kjøkkenet ‘den får jo ikke plass i ovnen!’.. Hehe, den er svær!)

    1. Ser poenget ditt ja, men for oss bondeknøler på landet som ikke har pizzasjapper rett rundt hjørnet var den et OK alternativ. 😉 Ha-ha, ja den er stor altså.

  3. Det er meget sjelden, eller aldri, at jeg kjøper frossenpizza av den enkle grunn at det ikke er godt! Når det er sagt kan det jo være greit å ha lest anmeldelsen din til neste “krisesituasjon” i heimen der vi tyr til frossenpizza. Da kan jo denne tydligvis være et bra valg.
    Hva er prisen, forresten? Er den billigere enn takeaway? Hvis ikke er jo hensikten borte… 😉

    1. Jeg er heller ingen frossenpizzaentusiast, men denne var over snittet god altså. Mener den kostet rundt 150 kr. Er en del for en frossenpizza, men den er stor, og smaker helt annerledes enn f.eks. Grandiosa. Synes dere skal gi den en sjanse jeg 🙂

  4. Jeg prøvde “Meat Lover” og synes den var ok, men ikke like god som take-away pizza. Mulig jeg er bortskjemt med veldig god restaurantpizza. Likevel er den kanskje en av de bedre frossenpizzaene på markedet.

    Jeg slet også med å få plass i både fryser og ovn..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.