Potetsalat Crème Fraîche med Purre fra Delikat

OK, denne potetsalaten fra Delikat er ikke helt ny, jeg mener den kom i høst, eller var det mai? Kan det stemme? Men siden vi nå kan ane konturen av grillsesongen langt, langt i det fjerne må det være lov å skrive om noe litt sommerlig, sant? Fikk med boksen i denne posen, og kan like gjerne fortelle dere kjapt hvordan den smaker nå som jeg har testet den. Kan jo være at noen lurer. 😮

Potetsalat fra Delikat med creme fraiche
Jeg liker potetsalat, men spiser ikke så mye av det. Synes det er helt ypperlig som tilbehør nr 2 til kjøtt i grillmåltider, men må ha noka anna i tillegg. Jeg er altså ikke en av dem som kjøper disse enorme potetsalatbøttene på flere kilo, så derfor var størrelsen på denne boksen perfekt.

Potetsalat fra Mills og Delikat

Synes faktisk denne var veldig god. Produkter med Crème Fraîche har ofte en tendens til å være gode. Den er ganske syrlig og har mye, fyldig smak til potetsalat å være. Synes også den er bra krydret. Smaken satt litt igjen i munnen etter at man har tygget opp. Potetbitene var faste og fine, ikke vasne og slappe slik jeg fryktet. Purrebitene som var av betydelig størrelse og dermed veldig merkbare, er krispe innimellom potetene. Denne var slettes ikke dum. Dessuten likte jeg at det var såpass mye graslauk på toppen.

Mat på plate

Ser gjerne for meg at det blir gjenkjøp av denne til sommeren. Bare den kommer….. 😛sol

Gjenkjøp: Ja

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.