Påskemix fra Minde sjokolade

På tide med et påskeprodukt igjen, og denne gangen handler det om Påskemixen fra Minde sjokolade. Som de andre Mindeposene jeg har skrivet om nylig, har også denne fått en liten oppgradering i år, både design- og innholdsmessig.

påskemix fra minde

Oppi posen fant vi: Appelsinskum, Mokka, Marsipankule og Melkesjokolade i 3 ulike påskefigurer (påskeegg, hare og hane).

Nytt i år er at marsipaninnslaget kommer som kule med et krispt skall og ikke som bit. Appelsinskummet har ny fasong (endret fra appelsinform til hare) og så mener jeg at mokkabiten ikke har vært med tidligere? (Den hadde de strengt tatt ikke trengt å putte oppi, eller hur? ) 😉

mindepåske

Denne blandingen kan vi fint kjøpe igjen. Spesielt fordi det er så mange biter av ren, (barnevennlig) melkesjokolade. Regner med at disse ikke trenger noen ytterligere beskrivelse?
Når det gjelder marsipankulen, hadde jeg trodd jeg skulle ønske meg et lyst sjokoladelag i steden for mørkt på den, men der tok jeg feil. Akkurat under dette krispe skjellet, var det helt ok med mørk. Kulen er fortsatt mild og fin i smaken. Appelsinskummet liker jeg også, det er ganske unikt egentlig. Kan ikke si jeg vet om andre produsenter som har noe tilsvarende?
Personlig skulle jeg ønske at mokkabiten var erstattet med f.eks en nøttebit. Jeg er lite begeistret for sjokolade med kaffesmak. Til kaffen min må sjokoladen smake sjokolade, ellers blir det for sterkt. (Jeg liker altså ikke mokkabønner heller, til tross for at jeg synes kremtopper er helt nyyyydelig! – Stor forskjell på disse to, ha-ha.) For å gjøre Påskemixen til Minde optimal for meg kunne gjerne en av av melkesjokoladefigurene vært erstattet av en Minde lakris. 😉 Men som jeg har skrevet før er det helt umulig å lage en optimal blandet sjokoladepose. – Dermed var denne et godt alternativ. 😀

skål med mindegodt

Er det flere enn meg som for lengst har begynt å spise påskegodt og har testet denne? 😉

Gjenkjøp: Ja

Consuming

1 thought on “Påskemix fra Minde sjokolade”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.