Moste jordbær fra Nora

Kan raskt fortelle at jeg har smakt den siste varianten fra serien Nora hjemmelaget syltetøy , nemlig:
Moste jordbær som kom 1. februar. Synes etiketten er veldig koselig og lokket var virkelig lett å åpne.

moste jordbærsyltetøy

Har lest et sted at seks av ti foretrekker syltetøy uten hele bær, kan det stemme? Stemmer i hvertfall bra for meg. 🙂

Dette syltetøyet smaker som vanlig jordbærsyltetøy fra Nora, så tror ikke jeg trenger beskrive smaken ytterligere. Det er godt og søtt. Og konsistensen er som lovet, helt uten klumpete bær. Synes egentlig det minnet veldig om det sytetøyet man får kjøpt på spruteflaske, bare noe tykkere/fyldigere.

åpnet moste jordbær

Rørte jordbær
Det beste syltetøyet!

Smaken var som nevnt god, men det blir nok ikke gjenkjøp av dette fra meg. Skal ikke utelukke det helt, og kommer helt klart til å spise opp glasset vi har, men vi bruker generelt ganske lite syltetøy her i huset. Og de gangene jeg trenger det, tror jeg valget faller på varianten fra Noras hjemmelaget med Jordbær og Markjordbær (liker veldig godt smaken på det!), eller det aller beste som er det frosne, rørte syltetøyet fra Nora. Mmmmm, det smaker virkelig fantastisk og har jeg alltid noen beger av det i fryser’n min.

Hva tenker dere da? Noen som har smakt dette syltetøyet? Og er det flere som foretrekker syltetøy uten klumper? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Vaffel med syltetøy

6 thoughts on “Moste jordbær fra Nora”

  1. Jeg har også smakt dette syltetøyet, men jeg liker syltetøy med hele bær best. Enig med deg Ingvild, favoritten er uten tvil det frosne, rørte syltetøyet. Det smaker slik våre mødre laget det, og er en selvfølge når vi har vafler! Når jeg spiser det har jeg ikke så dårlig samvittighet for at jeg ikke går i mors fotspor og lager syltetøy selv… 😉

  2. Kjempegodt syltetøy! Men det er ikke nytt, jeg har spist det i et år allerede. Det nye er at den kommer i ei mindre krukke, det fantes bare stor før.

    1. Den de har fra før er vel den som heter Nora Naturlig Lett Moste Jordbær, som inngår i en annen serie. 🙂

      1. Hehe, du har selvsagt helt rett. Gikk nok litt fort i svingene her. Men de er da ganske like, de produktene? Har det noe med sukker å gjøre? Forskjellen på dem mener jeg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.